Ako zabiť nudu ktorá je už v pokročilom štadiu???...
nuda ako proti nej bojovať?najmä ak ten čo ju chytí nietko kto je chorý alebo je vonku hrozné počasie... alebo z nejakého dovodu,ked si nas nuda vyberie za obeť..čo robiť? ..osvečená rada ..začni
uuha,no podla mna treba za comp sadnut,zarucene si nieco najdes co ti nudu odozenie..napriklad zacni BLOG pisat tuto na BIRDZI..aabo ja ked sa nudiim a venku je skaredo:lakovanie nechtov,ucenie,citanie casakov aa popritom pocuvanie MP3s..aboo zavolaj nejakej kamoske co ste sa dlho nevideli a porozpravajte sa.ci si zacni citat nejaku napinavu knihu. zarucene,este mam par typov,ale tieto su asi tie NAJ!
vy si z toho robiite riť.. ale viete ake je ked nemate čo robit.. a len hladiite do steny, či spite, abo len tak sa poneviereate po byte ?.. sa Vám zda, že zbytočne vobec žijete.. wrrr.. nudne veci, na tomto nudnom svete..
Tak tak...extremna nuda dokáže tlačiť na mozog...ako dočasné riešenei odporúčam šluky a uvidíš, aké nápady v sebe skrývaš. Alebo môžeš ísť aj von ale popravde v dnesnej dobe ist von=ist slopat. njn tazky to zivot.
Ja keď sa už veľmi nudím tak sa začnem prechádzať po byte keď sú doma rodičia a mamu viem vždy tak nasrať a už potom aspoň na chvíu nieje nuda a ona mi vždy povie aby som sa išiel prechádzať do inej miestnosti ....Ale túto činnosť som vykonával najmä v lete keď bola taká extrémna nuda že to nemá obdobu ......Neviem či je lepšie sa prechádzať po byte, alebo len tak sedieť a hľadieť do blba ? Podľa mňa je najlepšie isť spať ! Ale 1 je isté a to : Obe tieto činnosti ( okrem spánku ) keď sa robia dlho omrzia každého ...Moje morča keď sa nudí tak iba tak sedí vo svojom domčeku a hľadí do blba, ale keď ho pustím tak okamžite vybehne z klietky a už sa nenudí, ale sa zabáva .
... ! Zdrawím ! ... Ja keď sa nudím tak zapnem hudbu a tancujem ale keď nemám chuť tancowať tak zoberem slúchatka napojím na mobil pustím hudbu a hrám hru na mobile, ktorá fakt je dobrá ... A ak už ani toto nepomáha jednoducho zaľahnem a spím .D ...Alebo ešte wíndem won a idem zahrať niečo abo sa prechádzam a kecám s kamoškami ... ... A keď ani to nepomáha tak doma sadnem za klawír a hrám do neznam kedy !!!! BEY Tinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a lutuujem to xD waa taka zakladoskolska nuda by bodla xD