proste cvič... každý je iný... vymakaný nebudeš zo dňa na deň... mne to trvalo cca rok kým som dosiahol isté výsledky (ale tak to bolo plávanie tam mi trvalo dosť dlho učiť sa správnu techniku aby som uplával aj dva kiláky) ak to chceš vyložene len na efekt tak choď do posilky a sleduj maníkov jak cvičia a začni opakovať po nich s menšími váhami...
ked budes dobre jest urcite uvidis nejake zmeny aj po 2-3 tyzdnoch a neviem aku mas predstavu o vysledkoch ale na vymakanu postavu sa cvici roky, alebo cely zivot
cvičím už 2-3 týždne podľa tohto tréningového plánu, ktorý je tam na stiahnutie na konci a je to už trochu lepšie ako bolo na začiatku. navyše má na stránke zavesené aj videá kvôli správnej technike len treba pohľadať. je to pohodlné a vhodné aj pre slečny len je dôležitá technika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
moja rada... cvič PRAVIDELNE nech si telo zvykne
a jeho blog...
Presne tak neviem prečo to ľudí baví chodiť do posilky. Aby mali ruku hrubšiu ako hlavu ?
zjavne ho nepoznáš
» www.vkondicii.sk/index.php/kateg...
cvičím už 2-3 týždne podľa tohto tréningového plánu, ktorý je tam na stiahnutie na konci a je to už trochu lepšie ako bolo na začiatku. navyše má na stránke zavesené aj videá kvôli správnej technike len treba pohľadať. je to pohodlné a vhodné aj pre slečny len je dôležitá technika.