Potrebujem poradiť ako spraviť pozadie tak, aby bolo čierne bez toho aby som to musela farbiť alebo orezávať objekt, lebo tá fotka nie je zrovna kvalitná, tak mi to nejde pekne orezať...aby to vyzeralo nejak takto
ja to robim cez burn tool to ti vlastne zaciernuje a uz sa mi podarilo tak zaciernit nie jednu fotku..zalezi uz len na tvojej sikovnsoti ako to zvladnes... neni to nic tazke..chce to iba cvik..
a ianc na takych fotkach ako mas hentam priklad..tie originaly..oni pouzivaju na pozadie cierne platno..preto je to cierne..takze..a takyte prirodzeny efekt sa da sice dosiahnut..ale predca je to lepsie a efektnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
( keby som toto čítala ja, nepochopila by som )
Inak máš smolu
a ianc na takych fotkach ako mas hentam priklad..tie originaly..oni pouzivaju na pozadie cierne platno..preto je to cierne..takze..a takyte prirodzeny efekt sa da sice dosiahnut..ale predca je to lepsie a efektnejsie