cely den bol fajn o 17tej som prisiel domov o 18tej mi vola sef ze treba nie o frisky urobit. tak som si dal taku tabletu na energiu (Happy Bee) silne ako 5 energy drinkov aeraz neviem zaspat pijem 4te pivo mam pocit ako keby sme pili vodu co ma ukludni?
@Gnomeslayer a @Salkoo po tomto nezaspiite ani ked sa na to nafajcite mam to odskusane. vcera som si na tom pripadal ako na perniku. asi to hodim do kosa.
@Hovado tak ja som sa nastartoval koli praci ale uz dlho som to nemal tak mi to dako silno zaslapalo.
@all dakujem vsetkym za rady... tu @4 som radsej zmazal (to som pisal rano troska pripity a nepatri sa tu rozoberat take veci)
@hovado velice diky za tip poznacil som si to. nabuduce ked sa mi stane to co vcera to skusim.
@Gnomeslayer no ja to kupujem z polska lebo tam maju velky vyber roznych doplnkov a posielaju to za 2 - 3 dni keby si si to kupoval priamo z USA tak by to trvalo omnoho dlhsie. » bodyshock.pro/en/products/hap... Ale pozeram ze to predavaju eshopy aj na SK ci CZ (sarmspower.sk a poza.sk smartpills.cz) len tie teraz maju vypredane zasoby.
PS robim si aj ja eshop s takymito doplnkami bude to na adrese » bionix.store/... aspon tam zuzitkujem skusenosti s tymito latkami. Ked ho otvorim tak budem posielat aj skusobne vzorky (1 tableta) zadarmo. Ale fakt je to silne takze opatrne s tym lebo ked si to das rano tak este vecer mas vela energie. Vedlajsie ucinky to ziadne zasadne nema, ale ajtak pozor na to urcite to neni zdrave brat pravidelne. Silne stimulanty nie su zdrave na srdce a cievy
@tomas55555 lebo som bol unaveny po tazkom dni musel som este urobit nieco do prace nechcelo sa mi... Tak som si to dal a potom sa mi uz chcelo Len nevyhoda je ze potom nevies zaspat. Preto si treba taketo veci davat rano a nie o 6tej vecer.
@hovado aha teraz googlim ze kozlik je valeriana? Mam doma caj a mal som aj tablety s valerianou mozno to trosku ukludnuje ale ked si moc vybudeny. tak ti to nepomoze.
@hovado rohypnol sa uz nevyraba cca 13 rokov a hypnotika tohoto druhu (Benzodiazepiny) uz nahradila novsia generacia hypnotik ktora nema tolko negativ. Benzodiazepinami sa dalo lahko predavkovat a sposobit si aj smrt (zastava dychania). Ale ani novsie generacie hypnotik nie su nic moc. Nedavno ked som nevedel zaspat a dal som si polku stilnoxu a na druhy den som bol ako po opici: podrazdeny neprijemny a mal som pocit ako keby som v noci nespal. Okrem toho je na to navyk (nastastie som to mal len 1x takze som si na to nezvykol a ani si zvykat nechcem)
Poznam jednu ucinnejsiu latku na spanie Phenibut (uz som ju tu kedysi spominal) pouziva sa na liecbu uzkosti u nas ju uzivaju sportovci aby sa dobre vyspali (pocas spanku sa ti tvori rastovy hormon) je volne predajna bez predpisu (dal sa kupit len na internete) a da sa po nej kvalitne vyspat (a dokonca sa ti po nej aj sniva co pri ostatnych hypnotikach neni bezne) a na druhy den si cerstvy ako rybicka (mozno je to tym ze neposobi na GabaA receptory ako ine hypnotika, ale na Gaba B - podobne ako droga GH a spis po nej 8 - 12 hod (toto ine hypnotika nemaju) akurat je na nu strasna tolerancia mozno aj vacsia ako na bezne hypnotika na predpis. A taktiez dlho trva kym ju tvoj mozog vstrebe preto sa musi uzit cca 3-5 hodin pred spanim ale potom mas zrazu taky pocit otapenosti a vtedy ked zazmuris oci tak hned spis. A ked si na nu tvoj mozog zvykne (uz po troch nociach si na nu dokaze zvyknut) tak potom nejaku dobu bez nej nebudes vediet spat a budes mat mat este horsi spanok ako po stimulantoch... rozhadzat si spanok natolko ze budes spat tyzden kazdu noc len po 2 hodiny neni nic prijemne (ja som si to raz odskusal sam na sebe). Okrem toho sposobuje velmi zive sny. A ked si v nespravnom psychickom rozpolozeni mozes mat aj dost silne nocne mory.
Takze liecit nespavost chemikaliami je blbost. Nechcem tu nejako mudrovat ale to uz radsej nespat celu noc ako si sposobit zdravotne problemy. Ja skor hladam nieco co by ma naucilo zaspavat na pockanie bez toho aby som musel uzivat nejaku chemiu.
@xxar3s diky, ked ti to bude fachcit urcite sa tam pozriem Tak ja som uz bral take veci ze jedna tabletka ma nezlozi ked ma nezlozilo 400mg mexodromu a heavy stav je uz na 140mg a hej nespal som dva dni.
Rohypnol dostať. Pokiaľ ti nevadí krabička a sprievodný list v ruštine
Pokiaľ sa chceš naučiť zaspávať, nájdi si rituál. Vďaka môjmu režimu a práci v nepretržitej prevádzke, nástupom a koncom kedykoľvek (a to doslova), som si tiež jeden našiel. Niečo, čo urobíš, iba keď chceš oddychovať.
@gnomeslayer vidis ja uz poznam vela latok (farmacia je moj konicek) ale o mexodrome som este nepocul. co to robi? ake stavy? a je to volne predajne ci len na predpis? inak ja som toho skusil tiez vela od niekolko stoviek legalnych latok po neegalne latky (piko (fuj) extaza, kokain (tiez fuj) az pk travu) ale najviac mi zachutila extaza tych som ziedol pat krat velmi vela (niekedy aj 5 za cely vecer samozrejme nie naraz) a nakoniec som zistil ze je to blbost a odkedy som si precital ako to funguje na mozog tak uz to nechcem ani zadarmo ale ten stav bol ozaj extremne silny ale v konecnom dosledku z neho nic nemam
@hovado ritual je super ale ja mam kazdy den uplne iny preto si v nom neviem najst ziadnau pravidelnost nie som ten typ co byva doma s rodinou o piatej pride domov sadne pred tv a kuka na markizu az kym mu zena nedonesie veceru. ale uz som si zaplatil kurz jogy tak uvidim ci mi to pomoze
@xxar3s 2-FMA 4-FMA, fluoromethamphetamine - derivat. amfetaminu. ma to mexodromove jadro. Je tam akurat pridany flor aby to v istych krajinach nebolo ilegalne. pozri psychonaut, cathinone je napr. derivat kokainu, na 99ˇ% totozny a lacnejsi. je toho vela viac v sprave.
@xxar3s Milý môj, kiež by som mal čo i len dva dni v roku rovnaké. Vnútorné hodiny to už vzdali.
Pri mojej práci v nepretržitej prevádzke, kde sa nastupuje a končí každýcj 10 minút medzi 00:00 a 24:00, kde musím za každú cenu udržať pozornosť mám problémy, ako ty.
ALE! keď vypijem malé pivo, ľahnem na brucho do polohy ležiaceho strelca, zaspím.
Tiež si nájdi rituál, po ktprpm sa naučíš zaspať.
@hovado tiez mam taky ritual par slukov z ganje a spim ako babatko. ja som neni moc na travu ale pred spanim je to z casu na cas pecka. uvolni ta to nemyslis na spanok a nema to take side effects ako lieky od dochtora.
@xxar3s jop, nieco slabke, aby si nehalusil do skokotenia, ale dostatocne ma chill a off stav. mne na to staci prave valeriana. Aj ta dokaze divy vo vacsich mnozstvach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Dobrá rada nad zlato- netrep do seba píčoviny, pracuj fyzicky a budeš vedieť zaspať.
nezaspiite ani ked sa na to nafajcite mam to odskusane. vcera som si na tom pripadal ako na perniku. asi to hodim do kosa.
@Hovado tak ja som sa nastartoval koli praci ale uz dlho som to nemal tak mi to dako silno zaslapalo.
@all dakujem vsetkym za rady... tu @4 som radsej zmazal (to som pisal rano troska pripity a nepatri sa tu rozoberat take veci)
@Gnomeslayer no ja to kupujem z polska lebo tam maju velky vyber roznych doplnkov a posielaju to za 2 - 3 dni keby si si to kupoval priamo z USA tak by to trvalo omnoho dlhsie. » bodyshock.pro/en/products/hap... Ale pozeram ze to predavaju eshopy aj na SK ci CZ (sarmspower.sk a poza.sk smartpills.cz) len tie teraz maju vypredane zasoby.
PS robim si aj ja eshop s takymito doplnkami bude to na adrese » bionix.store/... aspon tam zuzitkujem skusenosti s tymito latkami. Ked ho otvorim tak budem posielat aj skusobne vzorky (1 tableta) zadarmo. Ale fakt je to silne takze opatrne s tym lebo ked si to das rano tak este vecer mas vela energie. Vedlajsie ucinky to ziadne zasadne nema, ale ajtak pozor na to urcite to neni zdrave brat pravidelne. Silne stimulanty nie su zdrave na srdce a cievy
@hovado aha teraz googlim ze kozlik je valeriana? Mam doma caj a mal som aj tablety s valerianou mozno to trosku ukludnuje ale ked si moc vybudeny. tak ti to nepomoze.
Poznam jednu ucinnejsiu latku na spanie Phenibut (uz som ju tu kedysi spominal) pouziva sa na liecbu uzkosti u nas ju uzivaju sportovci aby sa dobre vyspali (pocas spanku sa ti tvori rastovy hormon) je volne predajna bez predpisu (dal sa kupit len na internete) a da sa po nej kvalitne vyspat (a dokonca sa ti po nej aj sniva co pri ostatnych hypnotikach neni bezne) a na druhy den si cerstvy ako rybicka (mozno je to tym ze neposobi na GabaA receptory ako ine hypnotika, ale na Gaba B - podobne ako droga GH a spis po nej 8 - 12 hod (toto ine hypnotika nemaju) akurat je na nu strasna tolerancia mozno aj vacsia ako na bezne hypnotika na predpis. A taktiez dlho trva kym ju tvoj mozog vstrebe preto sa musi uzit cca 3-5 hodin pred spanim ale potom mas zrazu taky pocit otapenosti a vtedy ked zazmuris oci tak hned spis. A ked si na nu tvoj mozog zvykne (uz po troch nociach si na nu dokaze zvyknut) tak potom nejaku dobu bez nej nebudes vediet spat a budes mat mat este horsi spanok ako po stimulantoch... rozhadzat si spanok natolko ze budes spat tyzden kazdu noc len po 2 hodiny neni nic prijemne (ja som si to raz odskusal sam na sebe). Okrem toho sposobuje velmi zive sny. A ked si v nespravnom psychickom rozpolozeni mozes mat aj dost silne nocne mory.
Takze liecit nespavost chemikaliami je blbost. Nechcem tu nejako mudrovat ale to uz radsej nespat celu noc ako si sposobit zdravotne problemy. Ja skor hladam nieco co by ma naucilo zaspavat na pockanie bez toho aby som musel uzivat nejaku chemiu.
No tak si si radšej mal dať studenšiu sprchu, to by ťa vzpružilo a bez nežiaducich ucinkov.
Pokiaľ sa chceš naučiť zaspávať, nájdi si rituál. Vďaka môjmu režimu a práci v nepretržitej prevádzke, nástupom a koncom kedykoľvek (a to doslova), som si tiež jeden našiel. Niečo, čo urobíš, iba keď chceš oddychovať.
Pri mojej práci v nepretržitej prevádzke, kde sa nastupuje a končí každýcj 10 minút medzi 00:00 a 24:00, kde musím za každú cenu udržať pozornosť mám problémy, ako ty.
ALE! keď vypijem malé pivo, ľahnem na brucho do polohy ležiaceho strelca, zaspím.
Tiež si nájdi rituál, po ktprpm sa naučíš zaspať.