Ako zistím, či je niekto neviditeľný na sieti icq?
Táto vec ma trápi už dlhšiu dobu. Nepoznám totiž žiadny spôsob, ako by som zistil, či je niekto neviditeľný keď používa klientov ako qip alebo aj pidgin. Vtedy tie miranďácke pluginy nefungujú totiž.
No, myslím že existuje aj taká stránka, kde zadáš icq cislo a napise ti to ci je online alebo nie. Ale neviem, ci ej to spolahlivé. Skús googlovat dáky invisible checker alebo tak
Na internete sú rôzne utilitky, ktoré ti umožnia sledovať správy druhých, prihlasovať sa na ich číslo, a určite aj zistiť či je niekto online aj v prípade že je invisible napr. cez qip (Invisible for All).
Tu nejde ani tak o neviditeľnosť ako o to, že sa v niekom zobudil mladý cracker. Jeho malý manifest hovorí za všetko - "Ale ja verím že vo svete počítačov nie je nič nemožné"
No, mne sa raz napr stalo, ze mi jeden "kamoš" slúbil pomoc, ked som mala naozaj vážny problém a potom z toho nič nebolo, nezdvíhal mi mobil, na icq nechodil...tak som chcela vediet ci tam fakt nechodí, alebo je invi a na mna serie...a doteraz neviem, poradila som si bez neho.
Najviac ma naštvalo, keď som si o sebe prečítal, že sa vo mne prebudil cracker - i keď nie je mi jasné, akú škodu možno zistením statusu spôsobiť - musím uznať, že je to asi tak.
Na kanicq sa mi nepáči to, že človeku to napíše, že niekto zisťoval jeho stav (pri pužití druhej metódy, ktorá jediná funguje na qip).
Nepáči sa mi ďalej to, že funguje mimo môjho počítača, takže ak ten web raz zmizne, zmizne aj tá možnosť.
A teraz etická rovina, ktorú som sem pôvodne miešať nechcel.
Je niečo zlé na tom, zistiť si ako sa vyrába bomba?
Niečo vedieť sa nerovná používať to.
Keď ja viem ako sa vyrábajú výbušniny, tak to neznamená, že ich budem vyrábať či nebodaj používať.
I keď ako nad tým rozmýšlam, asi by som len tak hockomu na ulici nepovedal, ako sa vyrábajú..to je pravda.
Pýtal som sa to najmä preto, aby som sa mal čím zabávať (vyskúšať funkčnosť, preštudovať si princíp).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» kanicq.ru/invisible/en/...
a keď už, tak použijem ten link čo hodil weeman
» kanicq.ru/invisible/en/...
Na kanicq sa mi nepáči to, že človeku to napíše, že niekto zisťoval jeho stav (pri pužití druhej metódy, ktorá jediná funguje na qip).
Nepáči sa mi ďalej to, že funguje mimo môjho počítača, takže ak ten web raz zmizne, zmizne aj tá možnosť.
A teraz etická rovina, ktorú som sem pôvodne miešať nechcel.
Je niečo zlé na tom, zistiť si ako sa vyrába bomba?
Niečo vedieť sa nerovná používať to.
Keď ja viem ako sa vyrábajú výbušniny, tak to neznamená, že ich budem vyrábať či nebodaj používať.
I keď ako nad tým rozmýšlam, asi by som len tak hockomu na ulici nepovedal, ako sa vyrábajú..to je pravda.
Pýtal som sa to najmä preto, aby som sa mal čím zabávať (vyskúšať funkčnosť, preštudovať si princíp).
Neviem, ale mne v pidgine na 90% ukazuje aj invisible ludi, ale zalezi asi aj od toho co za klienta pouzivaju.
prvá metóda je taká, že to nezistí, ale ide to len ak má icq 5.1
Druhá metóda ide vždy, ale človeku napíše autorizácia zamietnutá. takže vie, že niekto si ho overoval ak pozná kanicq.