Ahojte mám taký problémik, nafotila som fotky, ktoré sú podľa mňa dosť pekné. Lenže háčik je v tom, že vo foťáku mi normálne ukazujú a v pc nie. Nejde to nijako otvoriť. Myslím, že keby som koncovku zmenila z .raw na .jpg tak to pôjde. Lenže háčik je v to
Keď sa chceš venovať foteniu a používať vo väčšom RAW tak odporúčam Adobe Lightroom aspoň z vlastnej skúsenosti ale na také bežné koncertovanie stačí tuším celkom podarená Picasa poprípade Irfan
@thrwtchr no to som zistila až dnes, že som si to mala na foťaku dať do toho programu, lenže čo z toho keď fotky sú vo foťaku už nafotené, no pre budúcnosť som sa už poučila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a je dobry uplne na vsetky ukony s fotografiou a je zdarma
na konvertovanie pouzivam Adobe Ps a pridruzene programy ale to ti tu uz vselico dobre poradili
a este som chcel ze je vyhodne pouzivat raw len v malom mnozstve na premyslene fotky alebo ked vies ze budu pouzitelne; atd
@antifunebracka no neviem