Zdravim chcem sa opitat ako sa "zabavate" pocas jednotvarnej prace ktoru poznate od predu aj od zadu naspamet (ty ktory tak robia). Vase triky ako si skratit cas
pytaš sa vlastne na to ako vyplniť volný čas ktorý maš popri práci ? to ale záleží od konkrétnej práce ktorú máš ... sú také kde proste môžeš byť na nete a sú také kde si nemôžeš ani sadnúť ... treba to špecifikovať
Presne si to vystihol. Specifikujem to tak cca 3minuty robim a ptm cca 40sekund mam cas. Viem neznie to vela ale za 8hodinsa to nazbiera a ked sa nejak nezabavim stale pozeram na hodiny. Ptm mi to ide strasne pomaly
také niečo som robila v Helle pred pár rokmi na brigáde, tiež som musela každú chvíľu čakať, že som nerobila vkuse niečo stále, dopadlo to tak, že som si doniesla papier so slovíčkami z nemčiny a mala som ho pri sebe a pozerala tam a učila sa počas tých voľných sekúnd
No robim na pracovisku kde pri robote mozem fajcit ak tam vedenie nie je alebo ma nechytia takze za tych 30 sekund si stihnem pripalit a fajcim pocas roboty
@narazuvzdornaa toto je skora ranna hodina (pre niekoho vecerna) zeby som premyslal ako si sa k tomu cislu dopracovala tak prezradis mi to? Ale nejak nikdy som to nestopoval
mat tvoje problemy, radsej si najdi nieco na hranie, to minutove fajenie je blbost. Sam nemam volny cas. Ak hej hodim rec s kolegami. Ale ja sa v praci uz dlho neohrejem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
....
v podstate okrem toho ze sa tu nemozem zvalit na gauc a otvorit si pivo je to tu jak doma
Ejha! Rakovina oci ista!
Každopádne chalanko zober si šlabikár a počas tej jednotvárnej práce si čítaj