Zaujimalo by ma ako umlčujete ten nepríjemný stresový pocit ktorý pozná asi každý. V poslednej dobe sa mi nahrnulo viac vecí ako mam pocit že zvládnem a málokedy mam čas na sociálnu interakciu, ktorá bola mojim najväčším ventilom. Máte nejakú zázračnú med
Tak ze sa dobre naserem. Kedysi som robil veduceho v jednej firme bol som zodpovedny aj za zamestnancov aj studentov brigadnikov a tam boli same stresy a vybuchy hnevu na dennom poriadku. Potom som uplne zmenil pracu a teraz nemam ziadne stresy kazdy je ku mne mily a tak to ma byt.
stres mávam iba zo školy keď flákam zadania. ale čo nemám rada je že keď mám stres, mám hrozné kŕče v žalúdku a bolí to.. snažila som sa proti tomu bojovať flašou vína, a že si na to potom trochu pospím, ale nezabralo...
pomôže mi iba sadnúť si k tým zadaniam a začať ich robiť,čo najviac rýchlo a veľa.. vtedy to zo mňa opadne a je mi fajn
mne uz ked fakt prepinalo z ucenia a bol som fakt vystresovany, som si vyskriabal na ruke asi 4 rany cez kozu aj podkozie a sa mi hojili asi 2 mesiace, takze ak je prilis velky tak nie velmi dobre. Inak kurim vodnu fajku ozaj casto a vela sa venujem sportu.
Keď mam stres pred hodinou v škole tak mi to akurát dopomôže k tomu aby som sa naučil na ten predmet kľudne 3 látky (nikdy sa neučím doma iba pred hodinou aktualnu látku)...
A inak stres na teste napr z matiky neznášam lebo ma z toho len kruti po bruchu a dobre že sa nepos*am
Inak stres mám väčšinou večer pred spaním.. sa uplne bojím že zaspím alebo že ráno nestihnem autobus alebo že sa nevyspím a nebudem v škole vôbec vládať na telesnej a tak
ja odbúravam stres cvičením v posilke, doma a jumpingom. Vyplavia sa endorfíny, cítim sa spokojnejšie a som plná energie. Táto metóda sa mi osvedčila v období štátnic. Lepšie sa mi učilo a nemusela som sa ani toľko premáhať. Mnohí argumentujú tým, že na to nemajú čas...ale ten sa dá nájsť. Hoci aj na 15-20 minút. A samozrejme je tu benefit aj v tom, že sa spevní telo, zrýchli metabolizmus atď
posledne mesiace mam toho fakt vela ale vzdy si proste potrebujem najst chvilku ked si dam kavu a chillujem. ale inak vsetko potom zvladnem, mam rada ten pocit ked je vidiet nejake vysledky
@bress wow tak tomu sa skúsim vyhnúť @baery presne toto aj mne pomáha ale nie vždy bohužiaľ :/ niekedy si nadávam že ako to taký zničený teraz stihnem DD @lemontreegirlyesyours čerstvo zobudený akurát a cítim sa super idem sa učiť
Ja som stále so stresom a preto často počúvam hudbu a občas som aj sama radšej kvôli tomu a vtedy sa tak vyventilujem a môžem ísť normálne bez stresu medzi ostatných uplne
áno mám- vyvrieskam sa len tak, praktizujem to v práci, keď sa mi nedarí skontrolovať, alebo nastaviť mašiny, hodím čiapku o zem, zahromžím... hlboký vzdych a ideme ďalej pokojne a mierne.
ja to mám tak, že mám najprv plno energie na všetko, všetko stíham - pohodička.. potom niekde v polovici ale príde nejaký zlom totálneho vyhorenia a nie som schopná existovať, chce sa mi len spať a viem, že si to nemôžem dovoliť.. ale za chvíľku bud epo skúškach a energia sa vráti
Väčšinou stres nezvládam hlavne ten zo školy ale keď už, tak pozerávam filmy alebo hrávam hry, to pomáha Niekedy je na stres najlepšie proste si povedať že hodinu budeš robiť čo chceš a potom sa vrátiť k práci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pomôže mi iba sadnúť si k tým zadaniam a začať ich robiť,čo najviac rýchlo a veľa.. vtedy to zo mňa opadne a je mi fajn
A inak stres na teste napr z matiky neznášam lebo ma z toho len kruti po bruchu a dobre že sa nepos*am
Inak stres mám väčšinou večer pred spaním.. sa uplne bojím že zaspím alebo že ráno nestihnem autobus alebo že sa nevyspím a nebudem v škole vôbec vládať na telesnej a tak
posledne mesiace mam toho fakt vela ale vzdy si proste potrebujem najst chvilku ked si dam kavu a chillujem. ale inak vsetko potom zvladnem, mam rada ten pocit ked je vidiet nejake vysledky
@baery presne toto aj mne pomáha ale nie vždy bohužiaľ :/ niekedy si nadávam že ako to taký zničený teraz stihnem DD
@lemontreegirlyesyours čerstvo zobudený akurát a cítim sa super idem sa učiť