toto "snazim sa to prekonat sam bez akychkolvek zasahov do dalsieho priebehu mojho stavu" chapte ako, ze sa to snazite ignorovat prosto... nevedela som, ako to dobre vyjadrit..
mno tak prvou moznostou urcite nie...tym si to iba oddialis nie vyriesis...ale tak nvm snazim sa to trapennie nejako prezit abo sa snazim ho uplne vyriesit aby to uz nebolo trapenie...
nemám trápenia, ľudia moc preceňujú svoje city... trápenie je kontraproduktívne, zbytočné a vymýšľajú si ich ľudia samotní. a keby som nejaké mal tak sa idem nadrbať.
(mimochodom, aj to si možno mohla dať do ankety, veď aspoň 50% ľudí hrá alebo hralo v nejakej kapele, alebo aspoň pre seba občas, možno by to malo aspoň mizivý úspech)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ved co je na tom priznat sa k niecomu z tych moznosti...
zložím si nejakú hudbu.
(mimochodom, aj to si možno mohla dať do ankety, veď aspoň 50% ľudí hrá alebo hralo v nejakej kapele, alebo aspoň pre seba občas, možno by to malo aspoň mizivý úspech)