ja som to mozno pochopila.. lebo mne sa tiez vzdy stane, ze ked sa konecne na nieco tesim a pripravim sa na to tak sa to zasadne zmeni a ja ostanem stratena niekde v casopriestore
Pre toto nehrávam spoločenské hry ( iba karty, ale v nich podvádzam aj ja ).
Dodnes mám traumu z toho, ako som sa ako cca 6 ročná tešila z výhry v Človeče, nehnevaj sa a potom mi tatko zahlásil, že som nehrala podľa dohodnutých pravidiel a teda moje víťazstvo neplatí
myslim si ze tuto vetu nepropaguje len velmi malo ludi skusim to vysvetlit aby ste pochopili aj ti co ste nechapali v prvom rade musim povedat ze tento vyrok som niekde citala ale nespomeniem si kto aleco co ho povedal tusim ze to bolo v knizke sofiin svet ale je dost mozne ze sa mylim jednoducho clovek vytvara v spolocnosti stale nejake pravidla ale ked dojde na lamanie chleba tak ich rychlo zmeni podla seba charakterizovala by som to aj prislovim vodu kaze vino pije clovek ako tvor je uz vacsinou taky prespekulovany ale nemozeno mu to davat za vinu stale lepsie byt prepekulovany a nieco komplikovat a zamotovat ako robit to co ti povedia druhy ~
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo snad bude osoznejsie, ak to admin zmaze
A ked sa zmenia pravidlá napr.v kartách tak to si ich ja zmením pre vlastnu potrebu vyhry
Takto to urcite nebolo myslene ale nechcem sa pridat k vacsine nechapavych
Dodnes mám traumu z toho, ako som sa ako cca 6 ročná tešila z výhry v Človeče, nehnevaj sa a potom mi tatko zahlásil, že som nehrala podľa dohodnutých pravidiel a teda moje víťazstvo neplatí