Elektrická - manuálna, jemná - stredná - tvrdá, coop jednota - curaprox, ...? +prečo? Poznáte výhody a nevýhody každej možnosti? Ako často si ju meníte?
aj ja mám curaprox, potom mám ešte takú tú s vystrčenými štetinkami....myslím že je to odol a tá medzizubná neviem aká to je značka ale dostala som ju od zubárky tak šmejd to asi tiež nebude
manuálna, mäkká, curaprox (čím väčšie číslo je na kefke, tým viac štetiniek má a tým kvalitnejšia je). manuálna pretože som zvyknutá, mäkká lebo tvrdé štetinky poškodzujú sklovinu na boku zubov kde je dosť malá vrstva skloviny. ak si pozrieš niektoré zuby pod zväčšením uvidíš množstvo rýh od silného umývania, kedy to viac škodí ako pomáha. Mením si ju podľa potreby, keď vidím, že už odchádza pomaly tak vymením. časové obdobie nemám odsledované
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A menim ju vtedy, ked uz vyzera ako Bagdad po nalete. Mozno o nieco skor.
curaprox aj 3x denne, je mi grcno, keď v ústach cítim obed, večeru, prípadne vyspatý "lahodný" dych, z ktorého vie človek aj do kómy upadnúť
áno, som divná, ale chcem mať pekné zuby a kariéru stomatologičky