Dočítala som Metro 2033, Metro 2034 a Bořitela dějin od Bradburyho, ale ten ma trochu nudil. Teraz čítam Bol som dlho preč od Kena Kesseyho (One flew over the cuckoo's nest).
• Tomáš Forró: Donbas – Svadobný apartmán v hoteli Vojna
• Ondrej Sokol: Ako som vozil Nórov 2
• David Leslie: Lighting Candles – A Paramilitary's War with Death, Drugs and Demons
*komiksy*
• Craig Thompson: Blankets
• Daniel Majling, Jozef Gľaba: Unesení
M&A na Slovensku - Juraj Gyárfáš
Zastúpenie podnikateľa v obchodných vzťahoch - Marko Deák
Viac nie, pretože knihy nečítam tak, že ich len prečítam, ale veci v nich obsiahnuté aj overujem a snažím sa pochopiť. Inak romány nečítam, to si radšej pozriem film či seriál.
Papierovi duchovia, na dve si neviem spomenut, boli to nejake light romantiky, ktore som dostala od maminy, predtym tusim Vox a chystam sa na Nikdekolvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
• Ondrej Sokol: Ako som vozil Nórov 2
• David Leslie: Lighting Candles – A Paramilitary's War with Death, Drugs and Demons
*komiksy*
• Craig Thompson: Blankets
• Daniel Majling, Jozef Gľaba: Unesení
M&A na Slovensku - Juraj Gyárfáš
Zastúpenie podnikateľa v obchodných vzťahoch - Marko Deák
Viac nie, pretože knihy nečítam tak, že ich len prečítam, ale veci v nich obsiahnuté aj overujem a snažím sa pochopiť. Inak romány nečítam, to si radšej pozriem film či seriál.
John Flanagan- Hraničiarov učeň 6
momentálne čítam Will my cat eat my eyeballs? od Caitlin Doughty
A teraz čítam Agata Christie: And then there where none (10 malých černoškov)