najcastejsie citam fil. texty kvoli skole..ale najradsej citam historicku literaturu..samozrejme, ze si rad precitam takmer cokolvek, co ma zaujme ale ta historicka ma asi najvacsie zastupenie
Ja väčšinou čítam romány. Nie historické, také tie súčasné. Mám rada ak sa v nich rieši láska, vzťahy a nejaké tie tajomstvá. Rada si prečítam aj motivačnú literatúru, filozofickú... oslovil ma Paulo Coelho - Alchymista, Pavel Hirax Baričák - Aj v pekle raz vyjde slnko alebo také nenáročné čítanie Alica Hýravá - Pretiahnutý čas a mnohé iné. Najnovšie by som chcela siahnuť po Baričákovi a jeho zatiaľ nevydanej knihe Šlabikár šťastia...
tiež väčšinou fantasy, potom nejaké poviedky, thrillery (píše sa to tak?) ale také také temné...prepojené s niečim mystickým, hororovým a tak. A potom keď fakt nemám už čo čítať, tak sú mojou záchranou historické romány u babky (aj keď som ešte žiaden nedočítala) a Harry Potter .
Skutočné príbehy, pri House of Evil od John Dean sa mi až triasli ruky Lucky od Alice Sebold dosť napínavé hlavne pre tích čo poznajú Pevné puto a.k.a. V mojom nebi .
čítam iba knihy, z ktorých sa niečo naučím, čiže encyklopédie o zemepise a dejepise a pod ale to iba občas. A čítat nejaké romány alebo scifi ma nebaví a nevidím v tom zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Fantasy - Pratchett - séria Úžasná Zeměplocha - Muži ve zbrani, Zloděj času, Magický prazdroj, Mort, Hrrr na ně!, Carpe jugulum...
mám prečítané dve knihy a ani jedna nebola hodná zápisu do pamäte.
plytko.
neviem.
a potom ešte tie teen sračky..ako sú knihy od Wilsonovej
Koma, Druhy nazor, Znamky zivota, Rozruch na onkologii..