KOSS niesu uz davno nic extra @Veryhappyhippo ... @Jaro1991 ty si nemyslel asi BOSS ale KOSS tiez
@Barbiebaboo ze napises znacku moc nepomoze, daj ktore presne sa ti pacia - ktore by si chcela a na zaklade parametrov ake maju sa da usudit, ci je to spravna volba alebo nie aspon z tohto hladiska. Skusenosti - tie nemam... Ale AKG su tiez velmi pekne a zaroven velmi kvalitne sluchadla, takze ak celkom, tak aj tie si pozri...
z vlastnej skusenosti odporucam KOSS, Sennheiser alebo zo skusenosti znamych uz vysie spomenute AKG popripade ak sa citis pri peniazoch tak SHURE nic lepsie od nich na trhu nieje ale na moj vkus su predrazene
koss...totálne najlepšie čo som zatiaľ mala - mojou vinou som si roztrhla káblik, prestali hrať a za 5eur som mala fungl nové (pôvodne stáli 25e)...paráda, už nikdy nechcem iné.
práve mi prišli z Česka...sú úplne krásne(fakt .. a sú celkom kvalitné..neviem aké sú KOSS...ale ak máš rada štýlové doplnky, a nie si až taká neskutočne náročná...odporúčam WESC..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@Barbiebaboo ze napises znacku moc nepomoze, daj ktore presne sa ti pacia - ktore by si chcela a na zaklade parametrov ake maju sa da usudit, ci je to spravna volba alebo nie aspon z tohto hladiska. Skusenosti - tie nemam... Ale AKG su tiez velmi pekne a zaroven velmi kvalitne sluchadla, takze ak celkom, tak aj tie si pozri...
@Ayreen pre bezneho cloveka na posluch - jasne, celkom suhlasim