keby sa dalo, zrušila by som ten fenomén pseudovlastnosti (postihuje obrovské množstvo ľudí), čiže toho nesprávneho pochopenia určitej vlastnosti (môže to byť hocičo, napríklad v súčasnej dobe má výrazne miesto sarkazmus, irónia, povýšenosť), sú to tzv. parazitické vlastnosti, ktorých sa ťažko zbaviť, takí ľudia sú presvedčení v mimoriadnej miere o tom, že táto vlastnosť je správna, vyslovene sú hrdí touto vlastnosťou...
hehe, v pohode, veď máš aj tak pravdu, ja viem, ako môže nenávisť motivovať, vo všeobecnosti teraz poviem len, že práve najsilnejšie emotívne stavy vedia najviac inšpirovať (o tom niet diskusií, páni básnici, nech je vám zem ľahká
Kľudne by stačilo vymazať ľudskú sprostosť, s tým je už spojené všetko.. poznám také dva príkladné exempláre..keby len dva, že? ale toto je sila, tieto dve nádhery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ta ma fakt ve dozrat
a este neustale klamanie, ked si dany clovek mysli, ze je velice vtipny a vy neviete co je pravda vlastne
Toto mi skús trocha objasniť, aby som lepšie chápal ako si to myslel, čo konkrétne by mal človek dosiahnuť, aby mohol kritizovať?
je dôležité si uvedomiť, čo alebo koho ideme kritizovať! a čo si môžeme pri tejto kritike dovoliť
Zmenila by som tendencie podceňovať sa. Zrušila pesimizmus. Zabila tendencie utápať sa namiesto bojovania. Ale ako?