Rada kombinujem a hladam nove veci napriklad syrove maretti s nutellou boli fajn alebo chipsy s popcornom no hocico sladko-slane
A napriklad ked bol u nas jeden jamajcan tak mal nachystane ranajky a mama mu tam dala kadeco ze nech si vyberie...on si dal chlieb a na to tusim maslo, dzem, syr, sunku, vajicko a neviem mozno este daco tak sa mama cudovala ale vraj potom vravel ze oni to tak jedia no tak sme to skusali a nahodou ozaj to nebolo zle
A ja som zistila ze moje telo funguje tak ze co som schopna naraz/hned po sebe dat do ust s tym uz potom nemam problem takze skusam
toto je bežné pre veľmi počet ľudí, ale nie u nás - syr s medom alebo džemom (príklad: hermelín pečený s medom, prípadne nejaký francúzsky camembert s džemom na bagetke)
nemavam potrebu miesat nekopatibilne chute... akurát rada jebem chilli omáčku do všetkého, ale vacsinou je to aj tak slane jedlo, sladke jedavam malokedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ani tuniak s bielou čokoládou nie je zlý.
ale sestra je horčicu s kakaom!!
A napriklad ked bol u nas jeden jamajcan tak mal nachystane ranajky a mama mu tam dala kadeco ze nech si vyberie...on si dal chlieb a na to tusim maslo, dzem, syr, sunku, vajicko a neviem mozno este daco tak sa mama cudovala ale vraj potom vravel ze oni to tak jedia no tak sme to skusali a nahodou ozaj to nebolo zle
A ja som zistila ze moje telo funguje tak ze co som schopna naraz/hned po sebe dat do ust s tym uz potom nemam problem takze skusam
Inak nejem cudne kombinacie, fakt nie.
korbaciky rada macam do bieleho vina. alebo si nimi omotavam hrozn
kocka milka čokolády medzi dvoma paprikovými čipsami.
alebo aj mäso dusené na škorici čo som raz robil bolo vcelku fajn.