ja som vždy najprv prezývky nemala rada a potom som si k nim vytvorila vzťah...
ale také najviac uchytené... "kapacita" na prvom gympli, "mama" na druhom gympli a teraz na výške ma začali volať "prcek", lebo sme taká partia 4 chalani a ja takže... dáva to logiku a navyše som aj najmladšia...
emáčka... pritom som nebola niesom ani nebudem emo ale len proste mám rada čiernu farbu (to je logika... vkuse sa smejem a podla nich som emo.. no nevadí
a neznášam, keď mi niekto hovorí grietusha grietuša. fuj. úprimne to neznášam. griet, grietka, to mi nevadí, som na to zvyknutá a mám to rada. ale grietusha je humus. však som bola malá a debilná, keď som to musela dať do takejto "coolovej" podoby.
Nemôžem tvrdiť že by som mala najhoršiu prezývku...
Zo začiatku som mala problém s prezývkou "Mäsko", ale tak... tie posledné roky na gymnáziu ma tak volala už aj triedna a tak nejako som si na to zvykla
Prezývky mi neprekážajú, ale pri ,,Evička" by som dotyčného jebla lopatou.
Poriadnu prezývku som už dávno nemala, donedávna som bola Kefuľa (!), Mastná Metláčka (som viac mastná, ako metláčka, každopádne zasvätení v tom videli svoje), Tina (podľa Tiny z Umbilical Brothers) a Slečna B..Ani jedno z toho nepočítam za ,,najhoršiu" prezývku.
este v puberte ma ista skupina starsich ludi na skole zacali volat kittner, co som nenavidela, lebo nepoznam trapnejsieho spevaka.. a neznasam prezyvky mojich nemcinarok.. barbia, baruška.. a neviem co.. aaaaargh
ja mam jednu ktorou ma volaju za mojim chrbtom, ale do oci mi to este nikto nepovedal=D
KANDIDáTKA =D=D=D=D=D
mimochodom, aj Vi/ydlička, prípadne Vi/ydluška tiež nie je bohviečo =D=D ( a tie i/y su naschval, dotycna nevedela ake je tam i takze som s obojakym =D)
mončiči neznášam, ani moňa, ani monča (akože monika) - moje meno sa proste nedá inak volať ako Monika, ja sama keď mám slabú chvíľu a príde mi to nespravodlivé, že iné mená sa dajú tak krásne volať a moje nič, sa sama prezývam Motyka, ale tak nikdy ma tak nikto nevolal...
skôr mám spomienky na síce peknú prezývku, ale na toho človeka čo mi ju dal, spomínam dosť nerada.
no ja sa volam Edo a poznate ten film Traja Veterani ....tam sa volal jeden Eda Playboy a tak ma volali par rokov to som neznasal lebo s babami sa mi nejak nedari takze neni dovod ma volat Playboy. no dnes uz nemam ziadnu prezyvkku asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Alebo vargista-komunista.
z tych slusnejsich to boli obambula,vemeno, banan, hajzel, blbec kokot degener
Od 15tich som znamy ako Dravec
Nemyslite si ze pomsta nebola sladka
ale také najviac uchytené... "kapacita" na prvom gympli, "mama" na druhom gympli a teraz na výške ma začali volať "prcek", lebo sme taká partia 4 chalani a ja takže... dáva to logiku a navyše som aj najmladšia...
a mal som este jednu docasnu na strednej asi rok ta bola expo.
a neznášam, keď mi niekto hovorí grietusha grietuša. fuj. úprimne to neznášam. griet, grietka, to mi nevadí, som na to zvyknutá a mám to rada. ale grietusha je humus. však som bola malá a debilná, keď som to musela dať do takejto "coolovej" podoby.
Zo začiatku som mala problém s prezývkou "Mäsko", ale tak... tie posledné roky na gymnáziu ma tak volala už aj triedna a tak nejako som si na to zvykla
Poriadnu prezývku som už dávno nemala, donedávna som bola Kefuľa (!), Mastná Metláčka (som viac mastná, ako metláčka, každopádne zasvätení v tom videli svoje), Tina (podľa Tiny z Umbilical Brothers) a Slečna B..Ani jedno z toho nepočítam za ,,najhoršiu" prezývku.
KANDIDáTKA =D=D=D=D=D
mimochodom, aj Vi/ydlička, prípadne Vi/ydluška tiež nie je bohviečo =D=D ( a tie i/y su naschval, dotycna nevedela ake je tam i takze som s obojakym =D)
skôr mám spomienky na síce peknú prezývku, ale na toho človeka čo mi ju dal, spomínam dosť nerada.