jezis milujem sprtov jak ta lemonka hore ze "najhorsia dvojka". taketo pice mi patnast rokov zrali nervy v skole lebo som mal chut im ojebat hlavu o stenu za tu ich stupiditu v domneni ze znamky nieco znamenaju
Mala som 2x v živote štvorku: ešte na ZŠ z dejepisu (celkove som na školu kašlala a dejepis bol najneobľúbenejší predmet) a na SŠ v prváku zo strojopisu (písali sme na debilných písacích strojoch, po tom, čo sme prešli na počítače, som z toho mala poctivé jednotky)
Celkove som na SŠ, nebyť tej jednej štvorky, vždy prospela s vyznamenaním bez vynaloženia akejkoľvek námahy a neznášam ľudí ako @7 , ktorí na ostatných s lepším prospechom akurát tak nadávajú a vysmievajú sa. Závisť?
4. A to som vtedy ani len netušila ako to všetko pokazí resp. minimálne skomplikuje. Ešte neviem.
A závidím ľudom, ktorí majú geniálne vysvedčenie. Lebo potom ma štve že nemám vedomosti z oblasti, ktorá ma baví. Ale už to mením!
Moje posledne vysvedcenie bolo asi maturitne,alebo vysvedcenie zo zusky z LDO...v kazdom pripade ta najhorsie znamka z posledneho vysvedcenia bola jednotka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
lebo ho hejtujem
Celkove som na SŠ, nebyť tej jednej štvorky, vždy prospela s vyznamenaním bez vynaloženia akejkoľvek námahy a neznášam ľudí ako @7 , ktorí na ostatných s lepším prospechom akurát tak nadávajú a vysmievajú sa. Závisť?
A závidím ľudom, ktorí majú geniálne vysvedčenie. Lebo potom ma štve že nemám vedomosti z oblasti, ktorá ma baví. Ale už to mením!