Už ani neviem o čo sme sa to stavili, ale viem že som prehrala a musela som mame povedať že som tehotná a celý deň ju nechať v tom..To že sa so mnou nerozprávala som prežila ale keď mi večer oznámila že ma na ďalší deň objednala na gyndu, to bolo ešte srandy !
Raz som sa na v tábore stavila, že ako neviem čo, tak vyznám lásku doktorovi. ale nesplnila som to priveľmi som sa hanbila do konca tábora mi boli skrývané veci a z kúpeľne som mohla chodiť tak omotaná hajzlákom aj to len okolo istých partií, lebo toľko ho tam zasa nebolo čo už, som looser
ze sa prejdem po celej dedine kde byva babka, zo zarezanimii teplakami vytiahnutymi az niekde po usi ...a samozrejme som prehrala takze som to musela spravit.. takze asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vždy keď sme sa chceli s kamoškou staviť, obe sme tvrdili to isté, a tak nejako ušla pointa stávky
a keď som sa náhodou aj regulérne s niekým stavila, vždy som prehrala, tak.... načo?
p.s.vymyslam si.