Aku najväčšiu kravinu,blbosť,nezmyselnú vec.. atd. ste dostali na Vianoce a od koho?
Čo ste s tým urobili, alebo kde ste to dali,či kde to máte?
Ja starú "historicku" knihu od mojej babky, ktora je este z čias československa a je po česky, zošuchana a ani neviem o čom Vraj nevedela co mi ma dať..
Tu nejde o to čo dostaneš, ide o to, že niekto si dal tu prácu, myslel na teba, zašiel do shop-u a niečo ti kúpil, v lepšom prípade urobil, je úplne fuk, či je to porsche alebo kvetináč. Takže čo sa týka tvojej knižky, vypni zasraný komp, sadni si ku krbu, vylož si nohy, a prečítaj si ju. Práve tie staré ošúchané knihy s ošklbanými a zažltnutými stránkami bývajú najlepšie.
@cathy nie,že nevažia mam rada knihy, ale ide o princíp, babka mi zabali staru zošuchanu knihu do obalu drahšieho než kniha, len preto,že mi nema čo dať..milé
@weeman tak ako uprimne si povedz, nebol si nikdy aspon trochu sklamaný z toho čo si dostal resp. nedostal? určite ano, možno nie dlho, ale určite bol..
@wewo ty ma neustále prekvapuješ, heh..čítaj medzi riedkami, tú vôbec nejde o knihu ako o knihu lol ale vieš čo, ked raz budeš mať deti, zabal im na narodeniny a Vianoce do krásneho baliaceho papiera staré knihy, co máte doma, ktoré už prečítali, lebo im nebudeš vedieť, co mas dať..určite budu šťastné a budú si poza tvoj chrbát klásť otázku lol to co máme za otca ešte stále nechápeš o čo tu ide? nejde o knihu ako celok, ale o princíp- a ak stále nechápeš a ideš si omielať svoje, co mimochodom nie je k veci, tak ok ..mf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A radšej si na také veci ani nechcem spomínať