Ja som sice ten birdzak co spada do poslednej kategorie ale hotovost by som asi v nehnutelnosti nechcel zaseknut. Hypo je ok, mozno tak 600e/mes by som dal. Ak by som tu nehnutelnost prenajimal tak aj viac.
Podka toho aky mas byt/dom,v akom meste, v akej casti, v akom kraji...
Nebudem si davat vysoku splatku, ked mam nizsi plat, alebo ak v konecnom dosledku to nebude mat ziadny, resp. Minimalny dosah na vysku preplatenia nehnutelnosti...
Momentálne si viac platiť za hypo, ako platíme teraz, neviem predstaviť, ale ak by sme raz mali o dosť vyšší príjem a chceli by sme niečo väčšie a bolo by nutné platiť o nejakú stovku - dve naviac.. Tak v pohode
Nezarábam 10k mesačne a chcem si kúpiť za hoto. Ale asi by som bola schopná akceptovať hypotéku do 25000€, čo neviem aká je splátka. Alebo pôjdem bývať k manke.
ono to záleží ale aj od okolností, lebo ak by som celý byt prenajímal, išiel by som aj do vyššej sumy, taktiež napríklad ak by som hypo nebral sám, ale boli by sme dvaja...
@chlorofyl praha ma o nieco horsi pomer plat:cena nehnutelnosti ako berlin. aspon naposledy ked som to cekoval, bola v tomto praha najhorsie z celej europy.
ale nasrat, beztak si neviem predstavit tu ostat. okrem toho, usudil som, ze nevyhnutne potrebujem dom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nebudem si davat vysoku splatku, ked mam nizsi plat, alebo ak v konecnom dosledku to nebude mat ziadny, resp. Minimalny dosah na vysku preplatenia nehnutelnosti...
Nevedel by som sa vzdať auta a cestovania.
ale nasrat, beztak si neviem predstavit tu ostat. okrem toho, usudil som, ze nevyhnutne potrebujem dom.