Ten silikonovy kryt je asi najlepši + folia na display. Ale ak si gramblava a pada ti často mobil tak je asi lepšie to otvaracie puzdro. Aj ked asi zaleži ake.
ochranne sklo obal by som si kupila max priesvitny silikonovy kvoli skrabancom keby mam novy tel, pripadne este nejaky znackovy kvalitny pekny (keby mam aj drahy mobil ofc
Nevidím v tom zmysel. Ten mobil vydrží i tak len 2-3 roky a aj keby dlhšie tak proste už ho nechceš lebo je to stará črepina tak načo ho nejako chrániť či čo.
Je to spotrebný tovar, ako príde tak odíde. Nie som šetrný typ.
len plastove cases a aj to kvoli peknym obrazkom a aby sa mi mobil lepsie drzal. pada mi tak cca 3x rocne lebo ho strazim viac ako male dieta
raz som mala asi 3mm skrabanec a nikdy nic ine
Nemam nic, lebo sa mi to nepaci a som skupa kupovat kryty.
A tak som si rozbila mobil a teraz budem rok na pozicanom tisicrocnom samsungu s tiadnou pavucinou, kym vymyslim riesenie, do ktoreho som schopna a ochotna investovat
Dvakrat za hodinu mi jebne mobil na zem, som ten typ cloveka bohuzial, ale doteraz som mala xperie, ktore vydrzali vsetko na svete, a vobec som neratala s tym, ze 7 mm denko asi neni stavane na opakovany kontakt s dlazbou
už druhý rok od kúpy tam mám tu original foliu na displeji, tak nemám svojho huawejka ani doškriabaného, a padá mi chudák denne tak 3x, tak som mu dopriala aspoň ledabolý silikonový kryt, ale záhadne funguje a spĺňa účel, aj ma esteticky velmi hreje pri srdcku na puzdra som nemala nervy
klasicke plastove kvoli motivom, momentalne hladam snehulienku a hej mobil mi pada casto... casto donho kopnem omylom atd atd cize by som si mala kupit aj ochranne sklo... ale vzdy mi je luto dat zan tolko korun
Asi ti poviem takto predtým s tie telefóny pomalú hádzala aj o zem aby mi išli,posledné dva skončili,jeden s úplne rozbitym displejom lebo keď som sla v zime na prax tak som si ho dala do zadného vačku a dopadlo to tak,že sa mi šmyklo na ľade a jeho displej zostal úplne het isla iba polovica a v škole mi spadol na radiátor tak sklo na displeji bolo ako puzzle,ten predtým spadol a odišiel úplne ale čo čakať od sony xperie x8 a teraz mam fon,kt.som si kúpila za vlastné eurá a chcela som obal ale nemožno mi ho zohnať lebo mám Lenovo A319 a každý deň sa modlím že aj keď je to naprd fon podľa parametrov tak odolnosť voči pádu má výbornú,mesiac dozadu mi vypadol zo zadného vrecka v DM drogerke displejom a dlaždice na zemi a nič sa mu nestalo a bežné mi už niekde rafol a bol ok takže je to taká vynikajúca nerozbitna krabička ale chcela by som ten silikónový aspoň kvôli drzaniu alebo poškriabaniu krytu zo zadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Je to spotrebný tovar, ako príde tak odíde. Nie som šetrný typ.
raz som mala asi 3mm skrabanec a nikdy nic ine
A tak som si rozbila mobil a teraz budem rok na pozicanom tisicrocnom samsungu s tiadnou pavucinou, kym vymyslim riesenie, do ktoreho som schopna a ochotna investovat
Dvakrat za hodinu mi jebne mobil na zem, som ten typ cloveka bohuzial, ale doteraz som mala xperie, ktore vydrzali vsetko na svete, a vobec som neratala s tym, ze 7 mm denko asi neni stavane na opakovany kontakt s dlazbou
na puzdra som nemala nervy
Lenže na terajší telefón nemôžem zohnať nejaké normálne kvalitné sklo kvôli jeho atypickému zahnutémi displeju