poradil by mi niekdo aka skola je lepsia neviem sa rozhodnut kde vsetky by ma bavili ale ide mi aj o buducnost , potom by som z asistenta urcite isla dalej na sestricku ... chcela by som aj vysku , no len ja neviem bojim sa ze na tom farmaceutovi to nebudem moc zvladat hovoria ze tam je tazka chemia ktora je podla vas najlepsia ? Ja vobec neviem keby nahodou zobrali na vsetky ja som v koncoch .... no ide mi hlavne o buducnost aby som neskoncila nezamestnana ...
na laborantovi študuješ lieky- takže je samozrejmé že tam bude ťažká chémia... pedagogická.. neviem či ako učiteľka v škôlke budeš nejak nadpriemerne platovo ohodnotená, ale neviem či sa d ísť na nejakú výšku z toho alebo čo... ja študujem asistenta, vychádza mi najviac možností odtiaľto... či medicína, ošetrovateľstvo, záchranár, atď atď, prinajhoršom bez výšky môžeš ísť do zahraničia ako opatrovateľka a tak, stále budeš mať náskok pred ostatnými čo vyštudovali dané predmety..
ja chcem ist na zdravotnu do trnavy,tiez odbor farmaceuticky laborant,cize ja by som tam isol kebyze sa mam rozhodovat,ale bojim sa tej chemie ale ty ked si dobra chemicka tak to zvladnes,PS:rozhodujes sa medzi tymi istymi odbormi ako ja =D cize prezivam to iste ako ty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov