tak toho je viacej ale záleží na každom čomu dáva väčší význam
pre niekoho to môže byť úspešné skončenie školy
nejaký športový výkon alebo prirastok do rodiny či svadba
ja si myslím že keď sa obzriem 50 rokov dozadu určite sa tam najdem kdesi v prerinke v pôrodnici s mojou maminou a postupnou uvahou k prítomnosti zisťujem že asi najvýznamnejšia udalosť je asi to že som stretol tých ktorým sa da hovoriť kamaráti a dievča ktorú môžem nazvať svojou priateľkou veď predsa ide o to vedieť vychutnavať tie dary
Myslím, že nemáme dostatočný odstup na to, aby sme to hodnotili, pretože aj udalosti prehliadané súčasníkmi sa môžu ukázať ako kľúčové v kontexte neskoršieho vývoja. Ja by som povedal, že rozpad Sovietskeho zväzu v decembri roku 1991 - z hľadiska politiky a medz. vzťahov...
@james144 Jasné hlavne po chernobyľe bola tráva žiarivo zelená i v noci Ale neviem prečo je socializmus pre niekoho zlý keby sa dotiahli niektoré detaily tak to mohol byť výborný režim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak z mojho sukromia troska..
8/1999
11.3.2007
30.1.2009
10/2010
25.6.2011
9/2011
samozrejme su aj dolezitejsie veci ale tak vtedy som sa tesil jak blazen
pre niekoho to môže byť úspešné skončenie školy
nejaký športový výkon alebo prirastok do rodiny či svadba
ja si myslím že keď sa obzriem 50 rokov dozadu určite sa tam najdem kdesi v prerinke v pôrodnici s mojou maminou a postupnou uvahou k prítomnosti zisťujem že asi najvýznamnejšia udalosť je asi to že som stretol tých ktorým sa da hovoriť kamaráti a dievča ktorú môžem nazvať svojou priateľkou veď predsa ide o to vedieť vychutnavať tie dary