Plavajuca podlaha a na nej male koberceky kedysi som mala 3 krasne farebne kruhove z ikei ale boli uz zodrate a uz niekolko rokov nemozem take zohnat znovu nikde
plavajúca podlaha alebo/a huňatý koberček juu... minimálne pod stolíkom a pri posteli mám rada koberčeky, inak z praktických a rôznych iných dôvodov plávajúca podlaha
Ou, to mi pripomenulo že si chcem vymeniť koberec. Mám už doma kúpený, nový, pekný, červený a sú na ňom oči. :3
Len nechápem ľudí, pretože každému komu ho ukážem mi povie že ten koberec je čudný a má pocit že ho sleduje. Ako niekoho môžu sledovať oči na koberci?
@7 tak pod kobercom vždy musí byť hádam tiež dáka podlaha, takže vždy je to kombinácia ak je koberec
ja mám staré parkety drevené, manka hovorí že je to lepšie a krajšie jak plávajúca, mne sa nezdá, ale tak čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len nechápem ľudí, pretože každému komu ho ukážem mi povie že ten koberec je čudný a má pocit že ho sleduje. Ako niekoho môžu sledovať oči na koberci?
ja mám staré parkety drevené, manka hovorí že je to lepšie a krajšie jak plávajúca, mne sa nezdá, ale tak čo už