cistocnu emocionalnu nestabilitu po manke a po otcovi zase emocionalnu chladnost (moze to na prvy pohlad vyzerat nezlucitelne ale predsa je to zlucitelne)
po otcovi podrezany jazyk, vztahovacnost, vznetlivost, ale aj schopnost sa zo vsetkeho vykrutit, zmysel pre humor a vela inych dobrych ale aj zlych veci.
Po babke som zdedila asi všetko♥ take dôležité vlastnosti, som taká k ľudom, akí sú oni ku mne, vážim si starších, pomôžem ak treba, nenadávam na život, ale beriem zlé veci ako skúsenost. Potom, že život ide vždy dalej.
Po dedkovi som zdedila flegmatizmus, že ma nezaujíma čo si o mne ludia myslia, že mám vzťah k prírode, rada chodím na prechádzky atd.
Po ockovi som zdedila uprimnosť a otvorenosť, lojalitu, šetrnosť..
Tvrdohlavost po otcovi jednoznacne. Po mame emocne vybuchy a empatiu a po jednom aj druhom dedkovi umelecke nadanie. To je take konkretne asi vsetko, inak mam pocit ze som labilny mix z minimalne 10 predoslych generacii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Po dedkovi som zdedila flegmatizmus, že ma nezaujíma čo si o mne ludia myslia, že mám vzťah k prírode, rada chodím na prechádzky atd.
Po ockovi som zdedila uprimnosť a otvorenosť, lojalitu, šetrnosť..
po mamke neviem takto konkrétne, ale obom som podobná určite.
po tete