Veď to, čo má rád. Nemusí byť zrovna atlét, aby sa mohol venovať svojim záľubám. Za mňa (aj keď nie som zďaleka ešte na dôchodku sú to najmä psy, tráviť čas s blízkymi, čítanie, digitálna maľba, cestovanie, fotenie, ...
Mne pride uzasne ze existuju"skolky pre dochodcov"clovek tam je pol dna a potom si prenho pribuzny ktory je v praci pride. A maju tam rozne aktivity, socializuju sa s podobnymi ludmi a tak. Mozno by som dochodcu nahovorila aby tam isiel. No nie ze mozno. Az bude moj otec za par rokov dochodca urcite ho nahovorim aby tam isiel a nebol doma sam kym budem v praci. Ved to mu polezie na mozog ked bude doma...
Alebo co hovorila tetuska existuju rozne kluby pre dochodcov kde sa stretavaju a maju rozne aktivity. To je tiez super moznost. A chodia odtial na vylety a tak...
Viete čo je na tom celom najhoršie? Že takí napríklad nemeckí dôchodcovia, pre nich sa začína raj. Môžu cestovať, spoznávať rôzne exotické krajiny. Zatiaľ čo u nás ledva vyžijú zo dňa na deň, nebodaj majú aj nejaké zdravotné problémy :/ V slovenskom zdravotníctve sú dôchodcovia pre lekárov obvykle nič, nula Každý na nich kašle. Aspoň také sú moje skúsenosti.
Inak môj dedo chová holubov a má ovocný sad kde prevláda 400 stromov jabloní. Ale v sade sa narobíme všetci ako kokoti. A babka robí všetko, ona by za druhých aj dýchala keby môže.
Môj dedko má svoj koníček, je vášnivým zberateľom akordeonov-harmonik , vlastni ich cez cca 70 ks
Od značkových talianskych po malé cute detské ... vždy keď za ním dôjdem vytiahne najnovší kúsok a zahraje mi pár pesničiek
... Čiže čo chcem napísať , ťažko radiť staršiemu človeku čo by mal robiť , najmä vtedy keď si ešte len mala sopľa , ,väčšinou už postarší ľudia majú svoje koníčky.... tak im sa venovať čo najviac
@wewo robis si picu, ale uz par rokov mam depresivne stavy z toho, ze neviem co so zivotom obdivujem vsetkych dochodcov, ktori maju nejake zaluby, lebo ja okrem motorky nemam absolutne nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Od značkových talianskych po malé cute detské ... vždy keď za ním dôjdem vytiahne najnovší kúsok a zahraje mi pár pesničiek
... Čiže čo chcem napísať , ťažko radiť staršiemu človeku čo by mal robiť , najmä vtedy keď si ešte len mala sopľa , ,väčšinou už postarší ľudia majú svoje koníčky.... tak im sa venovať čo najviac
ja si to tak nejak predstavujem, ked pojdem v 35ke na dochodok
ja by som si svoj dôchodok predstavoval takto