A môj skromný názor: nemčinu NIKDY! Ale zas ak by si v budúcnosti dačo tuto okolo, tak sa ti môže zísť. Francúzštinu by som ti odporučila, ale ak chceš čo najľahší a berieš to len ako, že nejaký ten druhý už len byť musí, tak potom ruštinu. A tiež, doteraz si sa učil len jeden?
D je tazka a tazko najst dobreho ucitela. Ked sa chces potom aj nieco naucit tak ti ostava uz len chodit na dovolenky napr. do Alp na lyze a ucit sa priamo napr. v susednom A.
hehe ja som este len 7 na zakladke ....a my uz mame od 7 rocnika druhy cudzi jazyk ......tak akoze francuzsinu by som si v ziadnom pripade nevybrala D......no na ruscinu chodim ja ..je to docela sranda ...a nemina?..to je taky divny jazyk d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nemčinu si neber. Nikdy. Ale aj francúzština je ťažká
A môj skromný názor: nemčinu NIKDY! Ale zas ak by si v budúcnosti dačo tuto okolo, tak sa ti môže zísť. Francúzštinu by som ti odporučila, ale ak chceš čo najľahší a berieš to len ako, že nejaký ten druhý už len byť musí, tak potom ruštinu. A tiež, doteraz si sa učil len jeden?
RUS je pomerne lahka a je to slovansky jazyk.
D je tazka a tazko najst dobreho ucitela. Ked sa chces potom aj nieco naucit tak ti ostava uz len chodit na dovolenky napr. do Alp na lyze a ucit sa priamo napr. v susednom A.
aber diese Sätze sind nicht nazi fur mich
kua ako som sa ototo
Nemčina je mi hnusná,proste (blee)
A Ruština...nie,nie.
Idem na franinu,už dávnejšie som počúvala kazety a tak,páči sa mi a aj keď viem že je ťažká beriem to tak.
Išla by som na nemčinu,tiež by som nadávala,že je to humus.takto budem nadávať že je ťažká ale aspon sa mi bude páčiť.A viac baviť tým pádom.
takže to neodporúčam.. ale ani nemčinu nie- to je hnusný jazyk..
ale ruština znova prichádza do módy takže