@stormmast3r ked mas pisat kraviny na vysmech tak nechapem preco nejsi natolko inteligentný a nenechas si svoje vtipy pre seba ...ked sa ti to este k tomu zda smiesne
Tá zelená rexona je dosť dobrá..Teda aspoň mne stačí...Inak keď sa chceš prestať potiť dajme tomu že úplne...tak si v lekárni kúp DRICLOR...Nieje to na predpis...Akurat si prečítaj návod ako sa to používa..
@sarinkaaa ja nemam problemy z potenim ale moja jedna kamoska hej a moc dobre viete ake to je ked idete okolo cloveka ktory nie zrovna voni...a tak som jej to rekla a ona chela poradit co si ma kupit..povedala som jej ze v drogerke je vela pripravkov a ze mne pomahaju vsetky a tak sa pytam aky je dobry..
@stormmast3r tak ale si myslim ze sme v dobre kde sa uz nepouziva pod pazu prasok do peciva...myslim ze su aj rozvne antiperspiranty a deodoranty nemyslis? ja som to zase pocula o sode bikarbone...
@sabnacke dneska som si kupila adidas control a adidas intensive... a ten garnier vazne krasne voni...ja uz sem teho vyskusala..a podla mna sa s zapachom da robit nieco..
@strikinelka je zaujimave ze v @7 na mna vyletis ze co si s teba strielam a v @22 priznas ze si uz nieco take pocula o sode bikarbone, pricom prasok do peciva je minimalne z 50% soda bikarbona
tak potom ti poradím buď ísť ku kožnej, alebo v lekárni sa spýtať.. neviem presne ako sa to volá, dáš si to večer po sprchovaní a celý ďalší deň sa nepotíš... len nie tesne po holení, lebo to veľmi rozdráždi pokožku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
stači len pogoogliť
A uz som skusala vazne vsetko...ked ja som chcela nieco bez aluminia, ale neda sa, zostala som nakoniec pri Rexone.