hanbila som sa, a nadávala som si, že som si užívateľku @pilulka neodchytila už v prvý deň, ale počkala až na druhý ... bála som sa, že budeš už s Naďou, a mne nikto neostane
mala som zmiešané pocity z celej školy atď.. mala som šťastie? poznala som tam väčšinu a nemusela som sa báť,že prídem sama do triedy plnej cudzích ľudí.
Teraz tú školu nenávidím od triednej až po pár učiteľov..spolužiaci sú fajn
prvy tyzden som do skoly nesiel takze ked som dosiel uz boli vsetci na seba ciastocne navyknuty... mal som tazko u prdele nejake pocity, bachol som tasku k lavici kde bolo volne, sadol som si a nic som neriesil...
pozrela som sa na rozpis, s kým som v triede - zbadala som tam spolužiačku, s ktorou som chodila celú základnú do triedy, odchytila som si ju a strážila si ju
Aaale, najprv so mnou sedela holka, s ktorou som vôbec sedieť nechcela (už sme si sadli ale ) a potom som sa mega strápnila a to mi vyhadzujú tie potvory dodnes na oči
Ale tak okej no, do mesiaca sa dalo všetko do pohody.
divny.. pozrel som na dvere na hlavnom vchode rozpis a podla toho siel do svojej triedy.. sadol do prvej lavice, lebo bola jedina volna.. prihovorila sa nam triedna a potom mafian majitel s riaditelkou... no a potom som siel domov..
bola som stratená a popletená a na druhý deň sme nevedeli nájsť jedáleň si mysleli,že na niečom fičíme ... @mima14795 že?!
a prvý deň ... podľa facebooku som sa snažila rozoznať všetkých spolužiakov ... a boli sme tam chvíľu a šli domov ďalšie dni boli horšie ... hlavne prvé,keď na vás všetko hodia
tak poznala som tam asi dvoch Ľudí aj to len tak že deň predtým sme sa videli na intráku..bola som strašne šťastná že sú so mnou v triede - teraz ich nemôžem vystát..mala som s kým sedieť každý bol v pohode povymienali sme si čísla...prvé dni to bolo zvláštne otvárať dvere do inej triedy a vidieť iných ľudí ale..ˇinak nič zvláštne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teraz tú školu nenávidím od triednej až po pár učiteľov..spolužiaci sú fajn
Ale tak okej no, do mesiaca sa dalo všetko do pohody.
a prvý deň ... podľa facebooku som sa snažila rozoznať všetkých spolužiakov ... a boli sme tam chvíľu a šli domov ďalšie dni boli horšie ... hlavne prvé,keď na vás všetko hodia