ja som po vcerajsom "luceni" s laskou, dneska bol uplne v passovej nalade, bol som na nakupe, na prechadzke precistit si hlavu a potom som bol u kamosa.... a co vy?
Moj dnesny den bol otrasny ale v dobrom zmysle slova.
Robil som prijimacie konanie na ZU a nebolo to zasa az take tazke ako som predpokladal, ktovie ako mi doapdnu skusky
Ale! KEd som siel vlakom do Rk tak si v Ziline nastupili taky maldy ludia 3 zeny a jeden chlap. Asi vysokoskolaci. Hned ako som si ich vysimol tak som si povedal: Toto bude tazka cesta. Smial som sa na nich cely cas iba tvar som si zakryval rukou. Ked som vysiel z vlaku tak som si povzdychol a tazka cesta bola. bolelo aj brucho a usta . Tych ludi pozdravujem a odkazujem Ak vas na buduce uvidim tak idem do ineho vagonu
dnesok bol fajn, do skoly som isla poslednym autobusom, potom sme mali branne cvicenie na ktorom som sa poriadne ale poriadne unavila, tak som isla zo ksoly rozvo, neprezlecena do kamosky na party, tam som bola asi az do 5, potom ked som prisla s autobusom na zastavku z ktorej mi ako kazdy den trepa slapat este sai 1 km domov som za zastavila u kamosky, bola som u nej asi do 6 tak som konecne isla domov!!!
vpoho...mali sme hrat voleybalovy zapas, ale vyhrali sme kontumacne trochu nas to aj mrzelo, lebo sme si chceli zahrat...takze vpodstate som dnes bola v skole zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Robil som prijimacie konanie na ZU a nebolo to zasa az take tazke ako som predpokladal, ktovie ako mi doapdnu skusky
Ale! KEd som siel vlakom do Rk tak si v Ziline nastupili taky maldy ludia 3 zeny a jeden chlap. Asi vysokoskolaci. Hned ako som si ich vysimol tak som si povedal: Toto bude tazka cesta. Smial som sa na nich cely cas iba tvar som si zakryval rukou. Ked som vysiel z vlaku tak som si povzdychol a tazka cesta bola. bolelo aj brucho a usta . Tych ludi pozdravujem a odkazujem Ak vas na buduce uvidim tak idem do ineho vagonu
boli sme v medickej, ani v skole ee no a zajtra po vysvecko a dva mesiace nebudem skolu ani citit...resp ona mna