neviem, ale asi by som chodila viac von s kamošmi, ktorých teraz dosť obmedzujem plus by som sa zoznamovala s novými ľuďmi, na rande by som ale asi nechodila, lebo nič lepšie od toho, čo mám doma už aj tak neexistuje, takže by som bola radšej navždy sama hoci neviem si to ani predstaviť, už 10 rokov nie som sama
Bez muža a detí? V mojom veku to už býva problém, človek rôzne bilancuje, väčšina rovesníkov má rodiny, takže niekedy aj uvažuje, či o niečo neprichádza... Asi by som sa viac venovala práci, ale je otázka, či by to bolo prospešné. Dlhodobého partnera by som si už pravdepodobne nenašla.
@peculiar@10 no však nehovorím, v takom veku pohľadať voľného súkmenovníka je ťažšie ako v 20, určite.. Ale vek je len číslo a aj baba si môže nájsť mladšieho partnera a ten môže byť skôr voľný. Podobne aj chalan si môže nájsť mladšiu. Však ja sa to tiež pokúšam vyriešiť tak podobne a hľadám mladšiu, ale ľahko to nejde, lebo ja som špecifický a aby niečo mohlo prerásť do vzťahu, tak tomu predchádza strašne dlhá cesta plno úskalí, že postupne niekto zistí, že si v niečom nesedia a môže to takto skončiť skorej ako sa človek nazdal.. Tak nijak to nie je ľahké, ani keď starší človek, ani keď je mladší.
Mne tu síce ľudia nadávali, že by som nemal problém mať babu od 19 rokov vyššie. Ja na tom nič zlé nevidím, keď by chcel jedného, aj mať rodinu. Aj sa mi viac páčia, ale nehovorím, že aj 30 ročné nie sú pekné, ale tam zas daktoré sú pokazené životom a také ja nechcem zrovna.
@peculiar@8 a podla mna to v dnesnej dobe zas taka tragedia nie je. Casy, ked ludia mali v 20-tke deti su uz davno prec. Dnes je to vsetko nejak vekovo posunute. Ale netvrdim, ze je to to iste, ako ked ma clovek 15 alebo 20.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A chodila by som viac na rande, vyhľadávala stretávanie s ľudmi a zoznamovanie s novými ľudmi… a bola by som otvorená flirtovaniu
a jebal by som kade tade