pre všetkých ktorých zaujal bhip , dá sa to objednať za ťažké peniaze na nete.
V kolomke caffeine to má miesto čísla napísané guarana.
FAIL.
Takže za svoje ťažké peniaze dostanete pravdepodobne pár mg kofeinu z guarany za ktorý zaplatíte 10 násobne viac akú má hodnotu.
A kde sa to da objednat na nete ? Ja to kupujem za 45 krabicu s 30 napojmi. 1,50 za pol litra su tazke peniaze ? Co je potom Red bull ? A ucinkuje brutalne. Tu je recenzia » energy-drink-ratings.blogspot.hu/2008/02/bhip-en...
vsetko je len o reklame co a ako vedia predat a samozrejme ti ktory potrebuju v niecom byt IN tak si kupuju lebo " vipijem toto a budem HULK style " to je podla mna dost odveci a taka fajnova Vincentka " mineralka " je zdravsia .. bol by som zvedavy keby taky energetak stoji 8-10 euro kto by to kupoval ....
@kristianbr
No ja som videl nejakú stránku neviem či to bola ich , alebo čo ale mali tam krabice toho bhip za 50e približne , s tým , že jednotlivo sa to kúpiť ani nedalo asi a ešte nejaký džús zo "super ovocia" kde stála flaška 30e približne.
Ako konkrétne to účinkuje ? a vieš vôbec čo účinkuje ? ten vitamín B ,ktorý sám má energizujúce účinky.
Osobne si myslím , že je to rovnaký ojeb ako accaico.
No ja sa v tom moc nevyznam, ale ucinkuje brutalne a dlho aj ked trochu neskor, asi pol hodinu po vypiti, ved ma aj certifikat olympijskej komisie, ze nie je doping...
Precitaj si tu recenziu, ktoru som sem linkol...
Uz samotne tie velke mnozstva vitaminov, aminokyselin a mineralov asi dodaju nejaku energiu
A su tam aj ine stimulanty okrem guarany, napr. glucuronolactone, je tam asi 8 rastlin
@kristianbr recenzie z akéhokoľvek iného zdroja ako človek D ktorého osobne poznáš a rosprávaš sa s ním sú nedôveryhodné.
Viac používaj hlavu , viac zisťuj kým sa necháš ohúriť
@mm47 Tak ja viem z vlastnych skusenosti, ako ten drink posobi, takze sa nemusim nehavat ohurovat a spoliehat sa na recenzie.
Ale dobra recenzia z doverihodneho zdroja vela napovie... Ta recenzia je z najvacsieho portalu o energy drinkoch
@kristianbr
Logika recenzentov energydrinkov je asi taká , že "hej mal som Redbull a bol super , úplne ma nabudil nie ako pojebaný V12."
Keď si pozrieš zloženie je to 99,99 to isté.
málokedy pijem nejaký energeťák (nie ako frajer stále Redbully ) a keď už, tak pijem ríbezľévý energeťák z Lidlu za 0,35€
ale oddnes, kedy mi konečne kamoška doniesla MOOD UP pijem to
mala som obdobie ked som kazdy den chlastala redbull, teraz uz skoro vobec ale ked si uz mam kupit tak bud redbull alebo Monster - ten len ked pri skole rozdavali zadara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
V kolomke caffeine to má miesto čísla napísané guarana.
FAIL.
Takže za svoje ťažké peniaze dostanete pravdepodobne pár mg kofeinu z guarany za ktorý zaplatíte 10 násobne viac akú má hodnotu.
» energy-drink-ratings.blogspot.hu/2008/02/bhip-en...
No ja som videl nejakú stránku neviem či to bola ich , alebo čo ale mali tam krabice toho bhip za 50e približne , s tým , že jednotlivo sa to kúpiť ani nedalo asi a ešte nejaký džús zo "super ovocia" kde stála flaška 30e približne.
Ako konkrétne to účinkuje ? a vieš vôbec čo účinkuje ? ten vitamín B ,ktorý sám má energizujúce účinky.
Osobne si myslím , že je to rovnaký ojeb ako accaico.
Precitaj si tu recenziu, ktoru som sem linkol...
Uz samotne tie velke mnozstva vitaminov, aminokyselin a mineralov asi dodaju nejaku energiu
A su tam aj ine stimulanty okrem guarany, napr. glucuronolactone, je tam asi 8 rastlin
Viac používaj hlavu , viac zisťuj kým sa necháš ohúriť
Ale dobra recenzia z doverihodneho zdroja vela napovie... Ta recenzia je z najvacsieho portalu o energy drinkoch
Logika recenzentov energydrinkov je asi taká , že "hej mal som Redbull a bol super , úplne ma nabudil nie ako pojebaný V12."
Keď si pozrieš zloženie je to 99,99 to isté.
mazneme to?
Ze reklama Ano robim tu ,,reklamu" na dobru vec. Trapi ta, ze sa par ludi dozvedelo o zdravom energetaku ? Predavas Red Bull ?
ale oddnes, kedy mi konečne kamoška doniesla MOOD UP pijem to