No tak chystám sa na sadomaso a chcem si kúpiť epilátor (zn. holenie ma vážne nebaví). Poradíte mi nejaký? Sú všetky tie hlavice na niečo aspoň dobré? Bolí to vo vode o niečo menej? Koľko vám vydržia nohy nechlpaté?
1-2 týždne vydržia, jedine škoda, že si na to musím nájsť takú hodinku čas ale stojí to za ten čas a kúsok bolesti aj tak ku koncu mi je tá bolesť až príjemná
ja mam presne ten isty co @1 Do vody by som ho asi netahala, kedze je elektricky ale inak na to si zvyknes po jednom, dvoch pouzitiach.. uz to nebude tak boliet..
Používam ho veľmi málo, ak by som chcela dlhodobý efekt, musela by som siahnuť po hlavici s tými pinzetami a s toho mám pocit, akoby mi niekto pichal ihlami po nohe Tá bezbolestná funguje ako žiletka, len na chvíľu (resp. max 1 deň)
@cryingwords nekupujem, robím si ju...chcela som si tiež najprv kúpiť, ale neriskovala som to, pretože neviem čo všetko do toho dávajú a ja mám alergiu aj na obyčajný vosk na dep...tak si radšej robím sama, aby som si bola istá, že žiadnu alerg. reakciu nebudem mať
@thoilane ja neviem, nemam s inym skusenosti, takze je mozne, ze tie drahsie budu fakt o dost lepsie.. ja som chcela nieco lacne, lebo som aj tak vacsinou leniva tomu venovat kus casu a na stehnach velmi nemam co, ale raz som to skusila a je to bolest jak svina
@thoilane ja som ho dostala ako darček Je dobrý to si musím priznať ale..síce stehná si nerobím nejak mi ich netreba ale keď som skúsila bolelo to viac
@stmortiis no...bude MDD...jo darcek by bodol no u mna by bodlo aj stehna raz za cas, hlavne cez to leto ked budu aj plavky, tu ciernu mi nevytiahne ani slnko
ale da sa to vydrzat, nie? nezarastali ti tam ale viac nejak chlpky?
@thoilane zneuži tento sviatok Práveže musím povedať, že keď si holím klasicky žiletkou oveľa viac ma svrbí pokožka a zarastajú mi chĺpky a práve kvôli tomu zarastaniu som chcela epilátor, pri ňom sa mi nič také nedeje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.mabitech.sk/zdravie-a-krasa...
Tento mám
Ja mám tento aj trhá aj holí to čo zostane a áno mňa to bolí menej na mokro a hlavne mi príde ta pokožka hladkejšia
btw tam treba nejaky specialny uhol, ked k tomu dodavaju pre zaciatocnikov ten nadstavec na to?
ale da sa to vydrzat, nie? nezarastali ti tam ale viac nejak chlpky?