no viacej je takých že už nechcem revať, tak to nekukám
ale potom su tu také ktoré mi zobrali kus života, ktorý mi nik nevráti...zvyčajne také filmy vypnem, ale tento som dokukala dokonca, kvôli istému človeku a je to niečo, čo budem do konca života ľutovať
Je ich viac,napríklad Avatar a súhlasím aj so @4...Jakubisko je dobrý režisér,ale Báthoryčka sa mu nepodarila.Snád tak nedokurví aj tú slovanskú epopej,ktorú natáča.
Keď som mala asi 12 sestra doniesla domov SAW dvojku. Bola som z toho asi dva mesiace v piči, bála som sa spať a byť sama a všetko, furt som si myslela že ma unesú, takže som zaspávala tak, že som sa hrala na mobile Solitaire (čo bola jediná hra čo tam bola) až dokým ma nevyplo
Ale pár rokov dozadu som videla všetky a už som to zniesla
A ešte som sa takto bála Jumanji, ale to som vlastne odvtedy nikdy nevidela
no ten nejaký svit nepoškvrnenej mysle... to bolo ....ah divné.... nepačilo s ami to... ale napriklad boli aj filmy čo sa mi pačili ale stači mi to vidieť raz... napriklad atlas mraku
@miaja No ja som mala tuším okolo 5-6 rokov, mali sme to ešte z videopožičovne Ale tak po chvíli som odišla do kuchyne si kresliť, kým to naši pozerali... Možno to oprášim niekedy
@openmindedfreak to neviem ani ja, už len to, že to natočili Japonci svedčí o tom, že to bude nejaké psycho.. lebo Japonci čo sa týka hororov to je iná káva !
@kosmiklove veľa šťastia
predpokladám, že to nie je naozaj strašné alebo čo, ale ja som hrozne dosratý človek a videla som to keď som mala asi 13-14 rokov a úplne som bola asi mesiac v riti z toho. nemôžem pozerať horory žiadne, toto bol asi jeden z dvoch alebo troch čo som za celý život videla
je to ale skutočne dobrý film, ktorý odporúčam pozrieť (len pre silné povahy!) .. tak ako toto ma nerozklepal ani ten najstrašidelnejší horor, čo som kedy videla, proste polhodinku po tom som sa úplne triasla ..
skoro ziadne asi... HP, zapisnik 1 lasky, 7 zivotov, chlapec v pruhovanom pyzame a podobne sprostosti co sa tu najcastejsie odporucaju @alohomora hentej rozpravky si sa seriozne bala?
inač asi nie je film čo by som si nepozrel znovu pač predtým než kuknem prečítam recenziu či sa mi bude páčiť alebo nie... napr. každý rok si stále pozriem Matrix a Star Wars
@zdasati vsak ved ano ...to je pravda skvely horor fakt ale bol dost kruty ..ale presne to od hororov aj ocakavam, ale mala som z neho fakt traumu videla som ho pred 3 dnami asi a este potrebujem trochu viac casu, som citlivejsia povaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale potom su tu také ktoré mi zobrali kus života, ktorý mi nik nevráti...zvyčajne také filmy vypnem, ale tento som dokukala dokonca, kvôli istému človeku a je to niečo, čo budem do konca života ľutovať
» www.imdb.com/title/tt1240982...
tento mám problém si pozrieť vôbec prvý krát !
najvacsia hovadina, aku som kedy videla
Ale pár rokov dozadu som videla všetky a už som to zniesla
A ešte som sa takto bála Jumanji, ale to som vlastne odvtedy nikdy nevidela
väčšinou je to tak, že si film stiahnem, pozriem a vymažem s tým že viem že som ho videl a už nikdy si ho nemusím pustiť znovu
predpokladám, že to nie je naozaj strašné alebo čo, ale ja som hrozne dosratý človek a videla som to keď som mala asi 13-14 rokov a úplne som bola asi mesiac v riti z toho. nemôžem pozerať horory žiadne, toto bol asi jeden z dvoch alebo troch čo som za celý život videla
» www.csfd.cz/film/117261-mos...
nevím proec sa nepáčil?, možno zle zfilmované, ale téma presne z mojich obliúbeních
lebo tri hodiny radšej zabijem jedným dielom lotra
A inak napada ma takto v noci len ta priblbla human centipede, lebo to je taka kravina ze aj ucenie sa je oproti tomu zabava
@alohomora hentej rozpravky si sa seriozne bala?
inač asi nie je film čo by som si nepozrel znovu pač predtým než kuknem prečítam recenziu či sa mi bude páčiť alebo nie... napr. každý rok si stále pozriem Matrix a Star Wars