estersvk makaj a schudneš! a ked budeš makať poriadne tak aj zabudneš ísť žrať, a ked sa dvakrát denne nažereš ako prasa, a nič ine nebude žrať, len makať tak zaručene schudneš...
K autorke - mám doma jeden čajík, z ktorého som schudla desať kíl za mesiac. Stojí päť eur jedno balenie. Ak chceš, tak ti ho predám, pretože sa dováža až z Ugandy a na Slovensku ho nepredávajú.
ja len či není aj iny čaj ako zeleny???.......10 šalok to je hluposť.....pretažím si ladviny, inač to čo sa hovorí že treba vypiť 2l vody denne je blbosť, obyčajna fama, človek ma vypiť tolko kolko mu chutí.....moja sestra vypije asi 1l vody denne a je chudá ako prútik.......
@estersvk Nie je na nete a ako hovorím na SK sa nepredáva, je to sypaný čaj z Ugandy, mne ho pravidelne posiela prababka odtiaľ, má takmer sto rokov (tá prababka, nie ten čaj) a chudá je doteraz. Má to blahodárne účinky, kopec antioxidantov, pomáha to vlasom (zrýchľuje rast), nechtom a tiež urýchľuje metabolizmus a dodáva pocit sýtosti.
Ak chceš, pošlem ti ho ja, alebo sa aj osobne stretneme a zaplatíš, dám ti to aj so zľavou.
@stenatko ale ten čaj musí nejaké meno či??? a nie je vobec na nete......to je ako možné???? ved o tom čaji musia byť nejaké info....odkial vie tvoja prababka že má také učinky
@stenatko prečo??? a z Ugandy vraj tam ludia nemajú čo skoro jesť......a je tam aj epidemia AIDS nič v zlom.......preto sa pytam na ten čaj - chcem viac info......
najprv povieš že sa dováža až z Ugandy a potom že ti ho posiela tvoja prababka, ked sa dováža tak musí byť na nete nie?? ked si robíš srandu tak najprv si to premysli až potom píš, a nie tak okato osrať ludí
@estersvk Pozri, schudnúť sa dá i bez čajov. A verím, že sama dobre vieš o zelenom čaji, bez toho, aby si sa pýtala. A tipujem, že o Pu erh tiež nepopočuješ prvý krát, tak načo sa pýtať?
@estersvk goji tiez napomaha chudnutiu. Chutit ti asi nebude, ale ja vzdy v tom tyzdni kedy ho jem (zvycajne zabudam a to som si nakupil zasoby na niekolko tyzdnov), zhodim nejake to kilo-dva-tri. Potom sa samozrejme dostanem spat na povodnu vahu, kedze mam malo pohybu.
@estersvk tak neviem kolko vody ti denne vypijes, ale ja osobne dokazem vypit aj 3litre bez problemou. takze ked vypijem 1,5l caju tak to pre mna je na posedenie Ale aj 0,5l zeleneho caju keby vypijes denne, tak by si urcite pocitila vysledok.
A co tu niekto spominal ze 10salok denne, tak ma pravdu, take mnozstvo sa pouzilo na vyskum(teda prepocitane na cloveka). Ale zas vyhoda v tom je ze zeleny caj obsahuje vela antioxidantov takze urcite ti neublizi aj vo vacsom mnozstve.
Alebo niekde som cital ze aj zihlavovy caj ma ucinok na chudnutie.
@mefistofel no ked chodím do školy a do roboty nemam čas tolko piť až 3 l lebo potom by som aj furt chodila na WC, a osobne si neviem predstaviť človeka ktory robí pri páse aby vypil 3 l vody ešte stíhal chodiť na WC, a si myslím že je to individualne s tými tekutinami....... a aj vela vody denne škodí lebo si zatažíš obličky....... o tej žihlave som počula lebo zrychluje metabolizmus asi ju zažnem piť........
@estersvk ale zas zo zihlavou sa to ma tak ze pit len kratke obdobie maximalne 2tyzdne az 1mesiac a potom na dlhsie prestat, lebo zihlava obsahuje aj rozne latky ktore pri dlhodobom uzivani viac skodia ako pomahaju. a hlavne zihlava sa dlho luhuje, ja zihlavu luhujem aj pol hodinu. ale zihlava je aj dobra skoro ako repelent ked ides do prirody a vypijes predtym zihlavovy caj tak ta nebude hmyz otravovat napriklad.
Ale ja to mam tak ze, ze vypijem aj liter vody naraz za cca pol hodinku idem na WC a potom uz nejdem na WC aspon 5hodin, to je uz u mna taky zvyk. tak som sa naucil. Ale zas neni vela ludi co vypije liter vody naraz Ale zas na druhu stranu ked budes pit vela zeleneho caju tak budes behat velmi casto viac ako keby pijes len vodu.
Ale zas mas pravdu nemusis vypit tolko vela vody, zalezi len na tom aku cinost vykonavas, ked nerobis ziadnu velku fyzicku namahu tak aj liter vody denne ti uplne staci, mozno aj menej.
@mefistofel no moja sestra pije žihlavu asi už 6 mesiacov 2 šalky denne a žiadne nežiaduce učinky nema, myslím že je to tiež len fáma že sa nema piť dlhodobo, napr. bylinkarka Trebenova odporúča aj dlhodobo piť žihlavu, ide skor o to že žihlava znižuje krvny cukor a aj krvny tlak takže niektorym ludom môže byť zle preto treba žihlavu piť pred jedlom alebo po jedle....... ale zase moja sestra je chuda od prírody ma to geneticky dané takže čaj pije len pre očistu tela
no na cvičenie nemam čas ale že vraj elipticky trenažer je dobry na celé telo je to pravda???? uvažujem že si ho kupim na domace cvičenie, kolko treba na nom cvičiť aby som čosi schudla???
neverím že máš 25, lebo si fakt prípad.. ak chceš spevniť svalstvo, tak jedine cvičením... ľudia sa snažia dobre vyzerať ale aby preto niečo spravili tak to nie... ako to že máš čas na "eliptický trenažér" ale na normálne cvičenie nie? myslím že keby si si vedela ráno o hodinku privstať tak by si si ten čas na fitko 3x týždenne našla.
ved preto sa pytam na ten elipticky trenažer či je dobry lebo by som chcela doma cviť a do fitka nechcem chodiť lebo je to drahé.... a každe rano chodím do roboty a poobede do školy a prídem večer......
Ahojte
Máte pravdu, najlepší na schudnutie je osvedčený zelený čaj. Treba však hľadať naozaj kvalitný. Tým nemám na mysli to, že čím drahší, tým kvalitnejší. Ide najmä o jeho zloženie a najmä o to, že sa musí vo vode celý rozpustiť, aby ste do seba dostali všetko to dobré, čo čajík obsahuje, nie len slabučký výluh z čajového sáčku, ktorý vám nič nedá a ani nepomôže.
Ja osobne preferujem čaj Matcha, ktorý pijem už nejaký ten mesiac a postupne zhadzujem kilá a to dokonca bez akýchkoľvek diét - jednoducho len pijem tento čaj
Nie je to super? Na Slovensku je ho takmer nemožné zohnať, ale dá sa kúpiť ti na nete, je to tuším stránka matchatea.sk. Mám ho fakt overený, takže sa nemusíte báť Veľa šťastia pri chudnutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@3 ty si myslíš že placebo je placenta alebo ako "placebo" môže byť aj ten čajík keď budeš veriť že pomôže
K autorke - mám doma jeden čajík, z ktorého som schudla desať kíl za mesiac. Stojí päť eur jedno balenie. Ak chceš, tak ti ho predám, pretože sa dováža až z Ugandy a na Slovensku ho nepredávajú.
ja ho pijem pre chut
Ak chceš, pošlem ti ho ja, alebo sa aj osobne stretneme a zaplatíš, dám ti to aj so zľavou.
@purenarcissism
Daj si pred kazdym jedlom dna , alebo aspon pred obedom a vecerou. Pre ranajkami nutne nemusis. Ale je to lepsie.
A mam odskusane , pijdem 2,3 denne uz nejake 3 tyzdne , ale musel som aj stravu upravit , len caj ti nepomoze.
Ziadne caje ani ine veci ti bez pohybu nespravia pracu. To len pomaha.
A pu erh nema ziadne vedlajsie ucinky , aspon na mna.
Ale ver, že by som si ho od Teba naozaj kúpila !
Btw, ty načo potrebuješ akože čaj na CHUDNUTIE. Ty?!
(Akože, aj by som v to dúfala .)
Nuž, keby si ma stretla, tak by si vedela .
(a to nehovorím, ako moje spolužiačky, ktoré majú do 50kg a hovoria o sebe, aké sú HROZNE tučné .)
A co tu niekto spominal ze 10salok denne, tak ma pravdu, take mnozstvo sa pouzilo na vyskum(teda prepocitane na cloveka). Ale zas vyhoda v tom je ze zeleny caj obsahuje vela antioxidantov takze urcite ti neublizi aj vo vacsom mnozstve.
Alebo niekde som cital ze aj zihlavovy caj ma ucinok na chudnutie.
Ale ja to mam tak ze, ze vypijem aj liter vody naraz za cca pol hodinku idem na WC a potom uz nejdem na WC aspon 5hodin, to je uz u mna taky zvyk. tak som sa naucil. Ale zas neni vela ludi co vypije liter vody naraz Ale zas na druhu stranu ked budes pit vela zeleneho caju tak budes behat velmi casto viac ako keby pijes len vodu.
Ale zas mas pravdu nemusis vypit tolko vela vody, zalezi len na tom aku cinost vykonavas, ked nerobis ziadnu velku fyzicku namahu tak aj liter vody denne ti uplne staci, mozno aj menej.
Z brusakov sa nechudne , len spevnuje , to je rozdiel
milačik vitaj v realite je tu kopec ludí ktorý sa nudia a trepú ti tu somariny..........
takže poradím ti pu erh ako to jeden -pán- spomenul pred jedlom je ho treba piť...
a strarý dobrý zelený čaj všetko bez cukru samozrejme..
Máte pravdu, najlepší na schudnutie je osvedčený zelený čaj. Treba však hľadať naozaj kvalitný. Tým nemám na mysli to, že čím drahší, tým kvalitnejší. Ide najmä o jeho zloženie a najmä o to, že sa musí vo vode celý rozpustiť, aby ste do seba dostali všetko to dobré, čo čajík obsahuje, nie len slabučký výluh z čajového sáčku, ktorý vám nič nedá a ani nepomôže.
Ja osobne preferujem čaj Matcha, ktorý pijem už nejaký ten mesiac a postupne zhadzujem kilá a to dokonca bez akýchkoľvek diét - jednoducho len pijem tento čaj
Nie je to super? Na Slovensku je ho takmer nemožné zohnať, ale dá sa kúpiť ti na nete, je to tuším stránka matchatea.sk. Mám ho fakt overený, takže sa nemusíte báť Veľa šťastia pri chudnutí