ked niekto pise rozne prozaicke texty ale skor take kratke mozno vlekosti blogu alebo len na niekolko stran no ma to charakter romanu...cize postavy menia svoj chrakter moze mat viacej postav...nieco medzi poviedkou a romanom...ma to nejaky nazov alebo je
...? existuje taká novela, ale neviem či je to presne to čo myslíš... nie je to také dlhé ako román, ale má to rovnaké množstvo postáv a rozvetvenia ich príbehu
ak to ma viac postáv a napinavejši dej ako poviedka tak je to novela..a ked sa to ťahá viac k romanu..tak je to románova novela.. tj. prechod medzi romanom a novelou ...asi tak..ci? opravte ma ak sa mýlim
@vewe myslím,že tak... poviedka nie, poviedka má veľmi málo postáv.. Ak je to krátke ako novela, ale obsahovo je to na román, tak románová novela potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
...? existuje taká novela, ale neviem či je to presne to čo myslíš... nie je to také dlhé ako román, ale má to rovnaké množstvo postáv a rozvetvenia ich príbehu