@hluzar dom postavil foter a mi ho dal, lebo som presmradený jedináčik a bývam tam s frajerom Máriom....a ten príjem mi stačí, keď pripočítam aj Máriov 700,- € máme to až, až...........filip
@zajko30 zaujimave , sice sa to mierne nezhoduje s tym co si kedysi davno tvrdil, ako si si vsetko 'vybojoval' svojou ctiziadostivostou ale kazda legenda ma len zrnko pravdy vsak..... oky
900 libier? ked robim 70 hodin tyzdenne,neviem ale kolko to je eur. zaqsluzim si viac,co vam poviem....na to ked ma niekto za part time 2000 litre...no diki..
ja som so svojou pracou maximalne spokojna... aj ked som student.. dostavam za dobre znamky od fotrika peniazky a este mam aj dobru robotu k tomu.. sak treba nejaku motivaciu k zivotu a studiu..
tak som student....robim nepravidelne po vikendoch niekedy kazdy vikend niekedy za mesiac vobec...max.za mesiac si zarobim kolo 150 €....no a ptm este vreckove od rodicov,ked.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ja zarábam, ale koľko to si veru nechám pre seba
asi tak by som to nazval
(vlastne asi viem, kam by som ťukol v tom grafe, ale to by bol odhad, lebo vlastne netuším koľko je to presne
@hluzar o dom som nemusel bojovať mám ho od naších a ten príjem je skutočný na terajšiu dobu, však je kríza.........
filip
Povedz mi co moze robit 23 rocny gay v ziline aby mal taky prijem x)
v prvom rade sa musi človeku chcieť !!!
ale zase nemat vysku je tiez na nic v dnesnej dobe ...
ale asi ne o tom bola otazka
Ak vybavite zlavu, ktoru si vyberie niektory zlavosy server, dostanete proviziu z predaja.