snáď ma neukameňujete, J.K. Rowlingová (Ja Harryho skrátka žeriem
Ale tiež mám rada Coelha (alchymista, 11minút), alevo Virginiu Andrewsovú (Kvety v podkroví, lupene vo vetre - GENIÁLNE knihy, podľa skutočnosti, nevedela som sa odtrhnúť).
Mám aj iné obľúbené knihy, ale zato nemôžem povedať, že ich autori sú moji obľúbení.
odkedy robím v kníhkupectve a mám k dispozícii takmer všetko,veľmi sa to rozrástlo,ale milujem Salingera,Hellera,Wilda,dekadentných autorov,beat generation,Addamsa,Tolkiena...klasická literatúra je klasika,lebo si to pomenovanie zaslúži,takže plné priehrštie autorov o ktorých sa všetci učia,ale nevenujú im pozornosť... ale najobľúbenejší spisovateľ nespisovateľ-Anna Franková...
ťažko povedať, keďže veľmi nečítam, maximálne tak SME Ale obľúbil som si veľmi Daniila Charmsa, J.R.R.Tolkiena, Mario Puzzo, Douglas Adams a Roald Dahl. Je ich aj viac, ale nepríde mi na rozum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a posledne si veľmi ulietavam na Borisovi Vianovi a som zvedavá, čo budem hovoriť po tomto lete, keďže mám na pláne čítať len Dostojevského.
HERBERT
LAWRENCE
Andrzej Sapkowski
a teraz momentálne...ja neviem... nemám nejako vyhradeného konkrétneho autora...
Našlo by sa možno aj viac, ale v tej rýchlosti si nespomeniem.
- Orwell
- Remarque
- Salinger
- Exupery
- Wilde
- Simmel
- Coelho
Orson Scott Card
Terry Pratchett
Ale tiež mám rada Coelha (alchymista, 11minút), alevo Virginiu Andrewsovú (Kvety v podkroví, lupene vo vetre - GENIÁLNE knihy, podľa skutočnosti, nevedela som sa odtrhnúť).
Mám aj iné obľúbené knihy, ale zato nemôžem povedať, že ich autori sú moji obľúbení.
2. Roald Dahl
3. J.R.R. Tolkien
4. William Blake
5. Erich M. Remarque
6. Juli Zeh
7. Henry Miller
8. Irvin D. Yalom
9. Umberto Ecco
10. Erich Fromm
11. Milan Kundera
12. Anthony Burgess
13. Daniil Charms
14. Ray Bradbury
(rebríček sa občasne mení podľa počasia a výšky zrážok v Ugande.)