ja osobne tie zvery milujem... raz ma jeden naháňal, toho som sa striasla a dnes ráno keď som bola v lese som jedného stretla a ten bol kľudný, dokonca som si ho pohladila, netváril sa síce moc priateľsky ale mal dobré srdce čo vy?
jeden je doma na stene, 12 vidím doma z kuchynského okna, našťastie len v obore, a dva krát za rok prídu pozrieť aj do centra dediny a zničiť všetko čo sa dá
Filip IV. Pekný zomrel pri prenasledovaní diviaka, ale ten sa obrátil proti nemu, Filipov kôň sa splašil a uteká, Filipova noha sa zachytila v strmeni a kôň ho porozvláčal kade-tade. Filipa IV Pekného spoznali len podľa prsteňa a zubov (bol tak zdevastovaný).
čiže pozor na diviakov!
a ešte niečo z biológie: pokiaľ je divá zver prítulná a nechá sa pohladiť, určite s ňou nie je niečo v poriadku, pravdepodobne má besnotu. Čiže odporúčala by som ti nechať sa vyšetriť, či nie si náhodou besná!
videla som raz v lese asi 5 malinkych, strasne kranse boli... chceli sme ich s tatkom zobrat domov, lenze ked sme ich dvihli strasne pistali =/.. potom nam ujo polovnik povedal ze se ich mali zobrat =/ lebo bez mamky najskor nepreziju =/
@sajuri007 Mozno si majster umenia komunikacie so zvieratkami . Hlavne asi velmi nepolemizuju a ked chcu zaujat negativny postoj voci Tvojim napadom, je to jasne OKAMZITE .
dnes som to s vrátnikom rozoberala, lebo ndo nášho lesoparku na botanike bežne chodia v noci a ja mám z nich strach, predvčerom sa mi zase snívalo, že ma naháňajú, vrátnik vravel, že keď stretne tých 15 malých diviačikov, čo teraz pobehujú tam, jedného uchmatne, zaviaže mu stuhu i odkaz pre mňa a vystaví pred vstupom do areálu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čiže pozor na diviakov!
a ešte niečo z biológie: pokiaľ je divá zver prítulná a nechá sa pohladiť, určite s ňou nie je niečo v poriadku, pravdepodobne má besnotu. Čiže odporúčala by som ti nechať sa vyšetriť, či nie si náhodou besná!