"Som veľmi rád, že aj v Organizácii spojených nádor, názor, nádor, národov, kde sa rozhoduje o veľmi dôležitých veciach, vždycky nájdeme spoločnú reč." - Ivan Gašparovič
"Evil is evil. Lesser, greater, middling...makes no difference. The degree is arbitrary. The definition's blurred. If I'm to choose between one evil and another, I'd rather not choose at all."
Neviem si vybrat medzi inspirativnymi a pozitivnymi, a totalne deprimujucimi
Na cestnom mieste ale motto alchymistov Visita interiora terrae rectificando invenies occultum lapidem veram medicinam (moc to v slovencine dobre neznie )
Dnes som u jednej internetovej pouzivatelky zahliadol nasledujuci vyrok a rozhodol som sa ze podla neho budem zit...
Ked si misliš že si nadne nesi vždi si musiš verit postavit sa a čeliť problemu nigdidi vak utekat bud ho rešit albo mu čeliť
Ozaj, spomenul som si ešte na jednu chuťovečku z Pokecu:
"Dnes je kazdi falošni a pretvaruju sa pred niekim no nezabudaj te ze je ze origimal je vzdi lepši neš kopia a preto budte sami sebov a nigdi nie kopiov"
"Přehrdý Evropane, ty šílíš! Tvé vědění nezavršuje přírodu, nýbrž jen zabíjí tvou vlastní přirozenost. Jen zkus jednou měřit výši toho, co víš, hloubkou toho, co můžeš." - F. Nietzsche
"Ani veľké politické a finančné mocenské štruktúry sveta, ani experti zaslepení špecializáciou, ani populácia vo všeobecnosti si neuvedomuje, že (...) je v súčasnosti veľmi dobre uskutočniteľné postarať sa o každého na Zemi pri 'vyššej životnej úrovni, než sme kedy poznali'. Už to viac nemusí byť "buď ty, alebo ja", takže sebeckosť je zbytočná a vojna je prežitok." R. Buckminster Fuller "Dokud budou existovat jatka, budou existovat bitevní pole." Lev Nikolajevič Tolstoj » soucitne.cz/osobnosti/spiso... "Lidství…obrací se stále k bibli, zjevením a utopiím sociálním, …Nejvznešenější mystika ale, spravedlnost ta nejnaléhavější, otázka…zvířete, ta zůstává opomíjena."
—Josef Váchal, Postyla kacířská
"Jeden myslel, vymyslel tragáč a musel ho tlačiť."
(bývalá učiteľka zo záklafky to povedala min. raz na hod. mat keď niekto začal frázou: "Ale ja som myslel..." )
"There are no choices. Nothing but a straight line. The illusion comes afterwards, when you ask "why me?" and "what if?". When you look back and see the branches, like a pruned bonsai tree, or forked lightning. If you had done something differently, it wouldn't be you, it would be someone else looking back, asking a different set of questions." - Max Payne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
"je lepšie žiť ako zomrieť" Bebekex (2017)
Your mind is instrument. Learn to be its master and not its slave
"JA SOM SI TO ZASLÚŽIL !!!"
... v duchu filozofie: (©® Sí-Dží Keptejn Dženerejtr ™)
"Následne potrestanie tých ľudí, ktorí si to nezaslúžia!"
prepáč, Melišková som, nedalo mi to
Na cestnom mieste ale motto alchymistov Visita interiora terrae rectificando invenies occultum lapidem veram medicinam (moc to v slovencine dobre neznie )
"Do not take life too seriously. You will never get out of it alive." - toto je podľa mňa fajn idea.
Nie som lenivý, len som priveľmi motivovaný to neurobiť.
Slobodná vôľa je to, keď je autobus prázdny a môžeš si sadnúť kam len chceš, ale aj tak prídeš na rovnaké miesto. - Spisovateľ.
Jedného dňa niekto Vaše meno vysloví naposledy a potom si na Vás už nikto nikdy nespomenie.
Ked si misliš že si nadne nesi vždi si musiš verit postavit sa a čeliť problemu nigdidi vak utekat bud ho rešit albo mu čeliť
Be the change you want to see in the world.
"Dnes je kazdi falošni a pretvaruju sa pred niekim no nezabudaj te ze je ze origimal je vzdi lepši neš kopia a preto budte sami sebov a nigdi nie kopiov"
You live most of your life inside your head. Make sure it's a good place to be.
A potom Selenine Kill them with kindness.
Inak, zakladaš dobré fóra
"Dokud budou existovat jatka, budou existovat bitevní pole." Lev Nikolajevič Tolstoj » soucitne.cz/osobnosti/spiso... "Lidství…obrací se stále k bibli, zjevením a utopiím sociálním, …Nejvznešenější mystika ale, spravedlnost ta nejnaléhavější, otázka…zvířete, ta zůstává opomíjena."
—Josef Váchal, Postyla kacířská
(bývalá učiteľka zo záklafky to povedala min. raz na hod. mat keď niekto začal frázou: "Ale ja som myslel..." )