napriek tomu, ze mam tonu nedokonalosti na sebe, tak mi nerobi problem sa vyzliect (ani ked je na okoli krajsie dievca s lepsou postavou)...
ked sa napriklad prezliekam po kruhovom treningu v zenskej satni, tak vela bab ide na wc, ale ja nie
plus nenosim podprsenku v lete, takze keby som hanblivy typ, tak asi je to pre mna problem, ale takto som len stastna
taaakze suma sumarum-je mi to jedno
teraz trochu nechapem ci sa riesi nahota v pravom zmysle slova alebo postava...kvoli postave mam pred urcitymi ludmi problem sa vyzliect, ale nahotu vnimam upne prirodzene a v pohode bez problemov zvladam satne, doktorov atd.
niečo medzi dva tri.... ako už sa to dosť zlepšuje, hlavne odkedy som z frájom.... proste uz to nie je az taky deal si rpehodit tricko aj pred inymi ludmi alebo to.... ale i tak pokial mozem tak si plavy dam doma/idem v sportovom na jogu cez cele mesto.... nerada sa prezliekam medzi ludmi a tak.... ale hlavne som mala velky blok koli sexizmu.
Ale uz som na tom az tak strasne super ze sme sli aj s kamoskou sa v nocihoel kupat do mora pri splne a neumrela som ani nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ked sa napriklad prezliekam po kruhovom treningu v zenskej satni, tak vela bab ide na wc, ale ja nie
plus nenosim podprsenku v lete, takze keby som hanblivy typ, tak asi je to pre mna problem, ale takto som len stastna
taaakze suma sumarum-je mi to jedno
ak žena, tak aj postojí
Ale uz som na tom az tak strasne super ze sme sli aj s kamoskou sa v nocihoel kupat do mora pri splne a neumrela som ani nic