Väčšinou optimista ale keď treba, tak realista. Ako, pre mňa je lepšie pristupovať k životu z tej lepšej stránky, veď žijem len raz a tak prečo z toho nevyťažiť to najlepšie, čo sa dá?
ale väčšina "realistov" sú v skutočnosti pesimisti...
od života nič neočakávam (načo aj, nie som veštec) a keď niečo príde či pozitívne alebo negatívne, viacmenej to so mnou veľmi nepohne... skoro vôbec... som ten splachovací typ ale sú veci, na ktorých mi záleží, sú to moje achilové päty... čo sa týka ľudí - nestarám sa. vlastne som ignorant. a čo sa týka života - čo príde, to bude. nech je ako chce - aj tak sa budem snažiť z toho vyťažiť maximum... to je pre mňa to podstatné... nie to čo stratím, ale čo získam. človek v živote nemôže stáť a obzerať sa, hoci by kvôli citom chcel... jeden deň je taký a druhý onaký - to je proste život.
ako kedy,podla nalady,skor som flegmos,je miá to viac menej jendo,neviem vajm povedat ci som pesimista ci optimista,kazdy by vam o mne povedal nieco ine,cize raz som tak a raz naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
niekto by však skôr na mňa povedal, že pesimista s občasnými realistickými sklonmi
ale väčšina "realistov" sú v skutočnosti pesimisti...
od života nič neočakávam (načo aj, nie som veštec) a keď niečo príde či pozitívne alebo negatívne, viacmenej to so mnou veľmi nepohne... skoro vôbec... som ten splachovací typ ale sú veci, na ktorých mi záleží, sú to moje achilové päty... čo sa týka ľudí - nestarám sa. vlastne som ignorant. a čo sa týka života - čo príde, to bude. nech je ako chce - aj tak sa budem snažiť z toho vyťažiť maximum... to je pre mňa to podstatné... nie to čo stratím, ale čo získam. človek v živote nemôže stáť a obzerať sa, hoci by kvôli citom chcel... jeden deň je taký a druhý onaký - to je proste život.
Podľa mňa život (ani nič iné) vôbec nemá zmysel, ale keď sme už nútení babrať sa s ním, tak s nadhľadom.
No povedzme, že k nejakému takémuto spektru by som mohol mať pomerne blízko ...