Ja ale myslim ze to je cele postavene na tom ze ma bavi jest xD ked napr nieco varim pre frajera ze ja to nejem tak akoze som rada ze ho mozem potesit, ale ta cinnost sama o sebe ma nejako strasne nebavi
@narazuvzdornaa nj, zufalstvo cloveka nauci u nas to bolo vzdy tak, ze mama odmietala kupovat "nekvalitne" potraviny. proste nemala problem prist domov s nakupom za 70 ecok s tym, ze ak som sa z toho chcel najest, tak som proste nemohol, lebo tam v podstate nebolo nic, co by sa dalo zjest. a tak sme mali vzdy plno cesnakov v olivovom oleji s chilli, mascarpone, prosciutta, kadejakych omaciek, byliniek a inych podobnych zazrakov, no jedlo ziadne. neostalo mi teda nic ine, nez sa naucit vykuzlit jedlo z cohokolvek co som nasiel. a ako som postupom casu zistil, ide mi to a bavi ma to
varit iba pre seba ma absolutne nebavi, 99% casu mam uplne prazdnu chladnicku a ked aj nieco uvarim, tak to musi zabrat max 20 minut. a je aj tak vysoka pravdepodobnost ze to bude bez chuti, alebo ze to po 6 hodinach vyhodim, lebo akonahle nieco oschne alebo ochladne tak sa mi to hnusi.
nevarím a neviem variť a keby musím tak si niečo radšej kúpim v obchode. Najlepšie rožky a šunkovú penu . Ale tak vyprážať viem, párky uvariť viem, vajíčka tiež, neviem rozbíjať vajíčka vždy to dám niekomu inému nech ich rozbije ... A cestoviny by som zvladol ešte asi. Najlepšie na tom je, že si viem uvariť svoje najobľúbenejšie jedlo ... syr a hranolky (resp. zemiaky by to boli, kedže hranolky by som ťažko a hlavne dlho zo zemiakov vykrajoval.)
ja by som potrebovala v kuchyni nejakého otroka, čo by ma fackoval vždy, keď dostanem chuť experimentovať, lebo to vždy skončí apokalypticky...
ale inak ma k vareniu motivuje okrem hladu ešte i tá myšlienka koľko ušetrím, keď si pripravím niečo doma ale najviac ma baví, keď môžem variť pre niekoho a vidím na ňom, že mu to chutí!
inak pri varení sebe si nekladiem na seba priveľké nároky, vtedy mi stačí, že je to jedlé a že ma to zasýti
Ja veľmi rada varím. Najlepšie keď som doma sama A navarím jedlo pre niekoho. Takú mám radosť, keď potom sestre alebo našim chutí. Síce je pravda, že občas niečo nevyjde, ale väčšinou je to paráda.
Keď mám náladu a čas, tak ma to baví. Večere varievam rada, ale dvojchodový obed s dezertom spravím málokedy, lebo sa mi nechce stráviť pol dňa v kuchyni. Ale to tak mám aj s domácimi prácami - neznášam ten pocit, že niečo musím. No a často ma rozčuľuje aj to, že neviem vymyslieť ČO budem variť a vopred premýšľať, čo na to potrebujem a utekať kvôli tomu do obchodu, ak mi niečo chýba. Ale teda varím asi každý druhý deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len neviem varit podla receptov. z toho je vzdy nejaky hnus. ja musim varit svoje originalne a kreativne veci, jedine vtedy je to pozivatelne
Neskutocne faily varim z receptu, ale z trojdnovych zvyskov a zufalstva spravim absolutne delikatesy.
Fakt mi to veľmi nejde.
ale inak ma k vareniu motivuje okrem hladu ešte i tá myšlienka koľko ušetrím, keď si pripravím niečo doma ale najviac ma baví, keď môžem variť pre niekoho a vidím na ňom, že mu to chutí!
inak pri varení sebe si nekladiem na seba priveľké nároky, vtedy mi stačí, že je to jedlé a že ma to zasýti
ale hrozne rád by som sa chcel naučiť variť.