'Svokra' ehm.. No akoze, raz sme sa videli s frajerovou mamkou, kym sme este neboli spolu, a odkedy sme, tak som odmietla pozvanie na 3 ich rodinne udalosti.
Odvzdy som mala hrozu z tohto stretavania rodicov. Nie, nebudem sa predvadzat, ako viem varit a umyvat okna, nejdem sa za nikoho vydavat, nikomu rodit deti, nemienim sa zaclenovat do cudzich rodin. Je mi z toho zle
Moja priateľka ma podviedla so psom. Takže keď sa narodili bášteniatkobetká, tak som podišiel k jej mame a pošepol jej "Teraz ste...svokra psov". Uchechtla sa.
(Priateľke som sa pomstil tak, že som sa jej za slnečného dňa vlámal do auta a nechal zapnuté stierače... ít dis bič!)
Som hrdá na to, že môžem dať možnosť ktorú som dala.
5 rokov nášho vzťahu - 3 sme sa neznášali s ňou, jeden tolerovali a teraz to prerastá do niečoho dokonca až pekného. Nechcem to zakríknuť, hádam to tak ostane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Odvzdy som mala hrozu z tohto stretavania rodicov. Nie, nebudem sa predvadzat, ako viem varit a umyvat okna, nejdem sa za nikoho vydavat, nikomu rodit deti, nemienim sa zaclenovat do cudzich rodin. Je mi z toho zle
(Priateľke som sa pomstil tak, že som sa jej za slnečného dňa vlámal do auta a nechal zapnuté stierače... ít dis bič!)
5 rokov nášho vzťahu - 3 sme sa neznášali s ňou, jeden tolerovali a teraz to prerastá do niečoho dokonca až pekného. Nechcem to zakríknuť, hádam to tak ostane.