Noo newiem ale ja s emakmi nemam problem su to v pohode ludia poznam viacerych aspon tych co poznam osobne aj ked vime ze niektory ze rezanie zill taq to je mi uz proti srsti lebo aj emo ma nejaqe pravidla a zakldatelovi ema neislo o to aby si deti reza
@11 ja sa nezvyknem vyjadrovat k pravopisnam chybam pokial je tema dostatocne citatelna...a keby som povedal ze ja som dokonaly? pokial viem ty si to o sebe tvrdil v jednom fore...
takze k teme pri emo, rovnako ako pri hip-hoperoch a fetakoch ma svrbi past vo vrecku...a rezanie zil je typicke iba pre male hlupe pozerske deticky co nevedia inak zaujat...
ked ma niekto ofinu.. ok.. to este znesiem, ale co so sebou robia niektore deti... fakt sila... cela poprebodavana tvar kusmi kovov, selijake farby na hlave, tak to uz je moc... a ked su tak genialne zhovadeni tak na tom sa da fakt kvalitne zasmiat
ako musim uznat ze niektore emacky su celkom pekne upravene...nedavno som bol u doktorky a tam v cakarni bola taka mlada, co ja viem 17-18 rocna cela v ciernom aj cierne vlasy a taku peknu cervenu ofinku mala...inak ja osobne tento styl nepodporujem...
www.antiemo.cz len dohovie preco ta stranka nejde!EMO neznasam vacej jak hip hop a to uz je dost co povedat ale casom sa EMO podreze,pozabije a bude klud ...a potom dojde nova vlna dohovie aka sracka....
mam spoluziacku, co o sebe vyhlasovala, ze je emo. prehovorila moje dalsie dve spoluziacky, aby si navzajom rezali ruky ziletkami. ked im na to prisli rodicia a ucitelia, mali velky problem. potom kazdy vyucujuci zacal hodinu s prednaskou o dnesnej mladezi...
ja viem, ze toto nie je prave emo. som rada v obraze, tak som si pozhanala material. samu ma prekvapilo jeho myslienky a ciele, ktore si kladli. vyjadrit svoj nazor, intenzivnejsie precitovat pocity (do coho patria najma kladne pocity), stavali sa vegetarianmi, bojovali za prava zvierat a ludi, tuzili po svetovom mieri a pod.
nazor ako ku ku celemu emo je ze ich nemusim aj ked najdu sa nejake vynimky ktore aj poznam ale tento styl je podla mn a"o nicom".Rezenie zil,tmava farba...deprimujuce
Emaci sú hovada lebo som nakúpil do bludu žiletiek že budem profitovať na ních a tý magori už majú nový trend pálenie sa klincom.... To aby som kupoval teraz klince....
No povedzme na Emášky mám taký názor že by my mohli jazdiť na penise a možno nebudú smutné a čo sa týkaju Emakov tak tým by som napravil fasádu s kanadami....
asi nikto s vás nechápe skutočnú podstatu EMO, a nieje to to iste ako PUNK a vôbec nemajú nič spoločné... už je nova doba a aj ine štíli a móda (síce EMO už nieje taky obľubený ako kedysi)... aj o PUNKU alebo RASTA by sa tu dalo tóóolko písať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
zmyslom emo nie je ublizovanie a ti co to robia, nevediac povacsine o emo nic..
Ostava nam uz len cakat, aka blbost pride do mody teraz...
Links ****>>>
TRochen rozhádzané
takze k teme pri emo, rovnako ako pri hip-hoperoch a fetakoch ma svrbi past vo vrecku...a rezanie zil je typicke iba pre male hlupe pozerske deticky co nevedia inak zaujat...
je to smiesne
a tá namyslenosť...
každá doba má nejaké svoje výstrelky oproti normálu, toto je len ´další z nich
ale to sebaničenie je podľa mňa dosť choré. Upozorniť na seba.. prečo nie, ale toto už zaváňa duševnou poruchou.
ja viem, ze toto nie je prave emo. som rada v obraze, tak som si pozhanala material. samu ma prekvapilo jeho myslienky a ciele, ktore si kladli. vyjadrit svoj nazor, intenzivnejsie precitovat pocity (do coho patria najma kladne pocity), stavali sa vegetarianmi, bojovali za prava zvierat a ludi, tuzili po svetovom mieri a pod.
takze nie je emo ako emo
inak kedysi som im hovoril : znackove strasidla do kukuricneho pola /daka podoba tam je ked sa blizsie pozriete /
Díky mám neuveriteľnú radosť s toho keď so mnou niekto otvorene súhlasí...