Ja som ich nikdy nemala a ani som ich nikomu nerobila... vlastne dodnes nerozumiem tomu ako velmi musi človek "ocuclavať " druheho aby k tomu prišiel... detinske
Akurát sme sa o tom minule s frajerom bavili a spomínali na naše cucfleky , čo sme si robili keď sme mali 17 :3 bolo to cute!!! Ale sme sa aj zhodli na tom, že už sme z niečoho takého vyrástli
Ja ľúbim mať na sebe "značku" od niekoho, koho ľúbim. Či už je to cucflek, modrinka, škrabanec, čokoľvek. Dáva mi to pocit, že tomu človeku patrím.
Samozrejme, také veci sú len moje osobné a nerada ich vystavujem okoliu, pretože nikoho iného to zaujímať nemusí.
Kedysi som to chcela, ale teraz by som sa hanbila už s niečím takým chodiť. Maximálne by som si to dala na nejaké miesto na tele, kde by to nebolo vidieť. Aj to však silno pochybujem, lebo nemám na to chuť to mať.
náhodou, vôbec to nie je detinské, ak sa spraví pri nejakom vášnivom bozkávaní, alebo sa proste rozšantíte a na druhý deň uvidíš následky takto mi to príde aj celkom vzrušujúce..cucfleky sa predsa nerobia len na krku
Ja som raz jednej dievčine urobil a potom sa z nej stala moja stará... niektoré jej kamarátky ma dodnes nazývajú upírom...
Potom som ju ešte raz takto označkoval keď mala ísť na dlhšie preč ale odvtedy už nič
Nemala som ich komu spravit a nemal ich kto spravit mne ale je mi to jedno ci ich niekto ma...ale strasne sa smejem ked si cucflek spravi mladsi brat sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
prist teraz do roboty alebo do skoly s cucflekom-no hanbila by som sa. je to ubohe
Inak som 22r ožratý panic ..
Samozrejme, také veci sú len moje osobné a nerada ich vystavujem okoliu, pretože nikoho iného to zaujímať nemusí.
úmyselne mi to príde také (nechcem použiť slovo detinské) ale proste nevidím dôvod robiť to úmyselne
naposledy som ani nevedela, že ho mám, musela mi to kamka povedať a cítila som sa fajne trápne ešte pár dní.
(zaspal s cigaretou v paprči)
Potom som ju ešte raz takto označkoval keď mala ísť na dlhšie preč ale odvtedy už nič
Je to pre deti