U mňa je to ťažké, lebo zároveň ich mám rada, ale zároveň som taká kritická povaha, ktorej sa takmer nič nepáči, potom sa nemôžem hrať na tak sčítanú, akou by som rada bola
Podľa toho, akého je kniha žánru. Momentálne si plánujem kúpiť knihy dejiny Slovenska, sveta. Pre moje budúce štúdium na vysokej škole. A veľmi rada čítam filozofické knihy
Aby som sa držal témy, nečítam veľa, skôr len keď robím nejakú technickú záujmovú činnosť, a potrebujem sa dozvedieť o konkrétnych vlastnostiach kovov, ložísk a podobne, takže väčšinou sú to strojnícke príručky. Sem tam ale dostanem chuť sadnúť si večer na terasu, vyložiť si nohy a prečítať si nejakú skutočnú knihu.
mam rada knihy, ale radšej čítam náučnu literaturu ako romány a pod.. málokedy ma nejaký román vie zaujať a hlavne teraz nájsť normalnu knihu je zázrak všetko samé fantasy, thrillery, upírske ságy, romantické debiliny..
..ja som začala hltať knihy od Matkina... Keď som si to požičiavala, tak knihovníčka na mňa poškuľovala, vraj čo na jeho knihách každý vidí, podľa nej je to (citujem) odpad babizňa stará (+hlúpa)
v poslednej dobe ked citam knihu o niecom co ma zaujima tak po precitani takych 15-20 stran idem skoro odpadnut od unavy co sa mi predtym nikdy nestavalo ... neviem ale asi sa nieco deje somnou abo co ...
Citam vela a rada a neodradi ma ani, ked ta kniha ma vyse 900 stran (momentalne Piliere Zeme)... uz nemam kde davat nove knihy, je to podla mna jedna z najlepsich investicii.. a som prekvapena, kolko je tu aktivnych citatelov, ked statistiky hovoria o tom, ze dnesne deti (neviem presne, ktora vekova kategoria sa tym mysli, ale povedala by som, ze pod 10) necitaju vobec.. potesili ste ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Takze okrem encyklopedii alebo este odbornom casopise o niecom konkretnom su mi ukradnute a nedal by som ani € za ne.
Na to treba čas a pohodu, tak si z toho nič nerob
Jednoducho povedané knihy si dobrá vec.
a že stoja veľa? nevadí, lepšiu investíciu nepoznám ..
ale mňa dosť štve, že v poslednej dobe nemám až tak čas na knihy
» www.google.co.uk/imgres?imgurl=h...