Sny sú schomoleniny zážitkov z celého dňa. Čo si videl, počul alebo tak...a v sne si na to všetko ako keby spomenieš a všetko sa to zmixuje dokopy a sú to voloviny..
...áno samozrejme snívajú sa mi spomienky na to ako ma niekto zabíjal, ako som niekoho zabíjala ja alebo ako ma naháňala skupina zmutovaných zvierat...alebo to sú túžby ?
presne o minulosti a o tom čo túžime a ešte o tom čo sa bojíme...naposledy to bola nočná mora...prv pekné potom strašné potom znova katastrofa a potom ma zrazilo auto....
niekedy si precitam v snari co sen znamena, ale nemyslim ze ukazuju minulost alebo buducnost napriklad sa mi vcera snivalo ze som bola v taliansku a tam ma zajali ako rukojemnika a chceli ma zabit ale utiekla som
mám za sebou najhorší sen v mojom živote. prosím vás, nevravte, že sny odzrkadľujú niečo, čo cez deň prežijete, čo si vsugerujete, po čom túžite alebo čo vás, nedajbože, v budúcnosti čaká. !
podla mna nam jasne ze ukazuju minulost..ale aj buducnost..nase podvedomie je toho schopne..a zaroven nam ukazuju to co chceme a po com tuzime.. alebo cohosa bojime..
v snoch je to, čo chceme, čoho sa bojíme, čo si nedokážeme priznať... prepletené do našich predstáv a minulosti... je dobré vedieť rozlúštiť sny, je tam kopa symbolov, ktoré o nás vypovedajú...
ja sa vždy smejem, keď niekto hovorí, aká blbosť sa mu snívala a keď to to chúďatko dorozpráva tak mu poviem jeho psycholanalýzu
ale občas v nich býva aj budúcnosť... alebo náznak budúcnosti... záleží od človeka...
no mne to čo sa sníva sa často aj stane....takže beriem to tak že môžu ukazovať našu bdúcnosť ..minule sa mi snívalo že mi niekto z rodiny zomrie a stalo sa
ukazujú len to čo chceme aby ukazovali... lebo ak minulosť tak to je BLUD... a keď budúcnosť tak dúfam, že sa jedna moja známa spamätá a nedopadne tak ako sa to mňe snívalo..
ale v podstate si myslim, že sny ukazujú ľudské najtajnejšie prosby a túžby.... a všetko to načo v podvedomí myslíme a vytvárajú MIX toho všetkého.... aj zlého aj dobrého....
hmm neviem ja sa do tohto privelmi nerozumiem ....ale myslim ,ze sny ukazuju nieco co sa este len stane ..a podla toho sa drzim ja viem ,som poverciva ale rozhodne myslim ,ze neukazuju minulost .....(lebo som sa zatial este nevydala ha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale obcas sa mi sniva aj o buducnosti, co sa potom aj splni....ale to nechapem ako...
ja sa vždy smejem, keď niekto hovorí, aká blbosť sa mu snívala a keď to to chúďatko dorozpráva tak mu poviem jeho psycholanalýzu
ale občas v nich býva aj budúcnosť... alebo náznak budúcnosti... záleží od človeka...
ale v podstate si myslim, že sny ukazujú ľudské najtajnejšie prosby a túžby.... a všetko to načo v podvedomí myslíme a vytvárajú MIX toho všetkého.... aj zlého aj dobrého....