nemôžeš byť s tým človekom často (ak sú od seba veľmi ďaleko, ide to veľa do peňazí, času.. ).. podľa mňa ten "fyzický kontakt" je tam najdôležitejší.. byť s tým človekom často a tak..
.. nešla by som nikdy do takého "vzťahu"..
teda ak by som náhodou bola s niekym, kto by musel náhle odísť niekam ďaleko na nejaký čas, alebo ja by som musela odísť, tak to by bolo iné, to by som "počkala" a bola s ním stále..
@2 teda ten "fyzický kontakt" som myslela hlavne tak, že iné je si s niekym písať, ako sa s ním rozprávať, pozerať sa mu do očí, držať ho za ruku, objať ho a tak.. to nič nenahradí podľa mňa
VŤAH na dialku byva narocny a komplikovany, hlavne ked si chce clovek vychutnat cigaretku po narocnej praci ci dobrom obede... dotycny DIALKO-VTAHOVAC potrebuje mat nadpriemerne silne pluca a obrovsku davku trpezlivosti...
to je veľmi individuálne, a slová výhody/nevýhody sa k tomuto nehodia...
Najväčšou prekážkou je asi diaľka, len ak si s človekom osobne tak môžeš cítiť, vidieť presne čo cíti. Niekedy sa to nedá opísať slovami, teda skoro nikdy. Na druhej strane to môže posilňovať i dôveru ale ju i zneužívať... vzťahy sa nedajú odporúčať ani zakazovať, každé priateľstvo skúša aj čas, takže ak je ten vzťah založený na takomto silnom priateľstve vtedy je vysoký predpoklad, že aj partnerský vzťah môže byť silný. A človek si na tieto otázky musí odpovedať sám, až potom je ako tak pripravený...
prežívam taký a nie je to vôbec jednoduché.... niekedy šaliem, veľmi mi chýba, chcem byť s ním - no nemôžem a je to celkovo zložité... chce to neskutočnú trpezlivosť a veľkú odhodlanosť a lásku....
mam taky vztaha uz som si na tie proti zvykla a vidim v tom aj vela "pre" .. sme spolu uz skoro 3 roky a funguje nam to skvele.. samozrejme ze tu dialku sa snazime zmensit a byt spolu uz normalne..
individualne... a ide aj o to, na com je postaveny vztah...ak na sexe, tak to nema zmysel natahovat..a ak je tam aj nieco "dusevne", tak mohlo by to na kratsi cas fungovat, ale chce to kopec dovery a vernosti.....
@21 budem k tebe kruta mozno... ako si napisala... si na zaciatku a je to pekne, pockaj ani nie rok, kym vam opadnu ruzove okuliare, a budes mat toho vsetkeho dost. budes sa citit viac sama a len krasne sms a telefonaty ti nebudu stacit... vo vztahu na dialku je len otazkou kto prvy zo vztahu podlahne niekomu inemu vo svojom okolí, co s nim bude travit cas pokial ty budes doma a nebudes moc byt s nim.. drzim palce... ale ako sa vravi vinimka potvrdzuje pravidlo.. drzim palce aby ten vas vztah bol ta stastna vinimka.
@die neda mi nezareagovat na tvoj koment, mozon tovj priatel skusal vsetky mozne cesty aby to urovnal ale ty si proste stale rypala a nenechala si to tak, nemohla si povedat ze tak nevadi, nepochopili sme sa, este ze som nesla po to voditko...a aky si mal den robko ? ...mozon to nieje tovj pripad, ale poznam take pripady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nemôžeš byť s tým človekom často (ak sú od seba veľmi ďaleko, ide to veľa do peňazí, času.. ).. podľa mňa ten "fyzický kontakt" je tam najdôležitejší.. byť s tým človekom často a tak..
.. nešla by som nikdy do takého "vzťahu"..
teda ak by som náhodou bola s niekym, kto by musel náhle odísť niekam ďaleko na nejaký čas, alebo ja by som musela odísť, tak to by bolo iné, to by som "počkala" a bola s ním stále..
Najväčšou prekážkou je asi diaľka, len ak si s človekom osobne tak môžeš cítiť, vidieť presne čo cíti. Niekedy sa to nedá opísať slovami, teda skoro nikdy. Na druhej strane to môže posilňovať i dôveru ale ju i zneužívať... vzťahy sa nedajú odporúčať ani zakazovať, každé priateľstvo skúša aj čas, takže ak je ten vzťah založený na takomto silnom priateľstve vtedy je vysoký predpoklad, že aj partnerský vzťah môže byť silný. A človek si na tieto otázky musí odpovedať sám, až potom je ako tak pripravený...
treba sa vzit do situacie,ked tak velmi lubis,ze nie si schopny toho cloveka len pre dialku opustit.
ako bolo spominane,je to individualne,niekto v tom vidi vyhody,niekto nie.
som v takom vztahu a pravdupovedat,čakala som,že to bude horšie,síce je to len na začiatku,ale vedieme si naozaj skvele
záleží to od toho,či chceš aby to vydržalo,alebo nechceš.či naozaj toho človeka ľúbiš,alebo nie.či ti stojí za to to čakanie a tá diaľka.
a k tomu všetkému mám už len jednu vetu.
Distance mean nothing when someone means everything.